Aniston

Veet Wax Strips

Kom hårene i bikinilinjen og under armene til livs. Aniston.dk har testet wax strips fra Veet - og du kan vinde et sæt!

Stubbe ved bikinilinjen er noget af de værste og mest ucharmerende. Med voks slipper du for stubbe - lidt længere tid ad gangen.

Veet Wax Strips
Det er en ond cirkel, når man først er begyndt at "tilrette" dusken en lille smule.

For når du først har fjernt hårene en gang, ja så kan du kæmpe mod grimme stubbe hver anden dag resten af dit liv.

Alternativet er naturligvis voksning (eller full bush), men hvis du, som jeg, har svært ved at nå afsted og få trimmet dusken hos en prof en gang om måneden, så ved du, at det heller ikke er helt holdbart i længden.

Men du kan jo også bare vokse selv...

Den lette vej til trimmet dusk
En lille wax on wax off hjemme i badet kan være svær at overskue, hvis du skal varme voks i en skål, smøre det ud og hive det af igen.

Man ender ofte med voks alle steder og med, at voksen enten er for varm eller kold. Så det skal man måske bare overlade til de professionelle!

Men hvis nu man kunne få styr på den viltre dusk på en nemmere facon...?!

Nemmere end man tror
Aniston.dk har testet Veet Wax Strips til bikinilinje og armhuler, og det må siges at være et positivt møde.

Efter altid at have været lidt af en voks-skeptiker er undertegnede nærmest blevet fan.

Veet Wax Strips er super nemme at bruge: Man varmer lige den lille strip mellem hænderne et kort øjeblik, så skiller man de to sider ad og lægger den ene på stedet, hvor man vil fjerne hår. Man gnider dernæst med hårene på den lille strip, og så hiver man ellers!

Og selv om man forventer, at det er noget, der vil få tårerne frem i øjenkrogen, så er oplevelsen herfra, at det ikke gjorde en brøkdel så ondt, som man kunne have forventet. Men det er jo nok et spørgsmål om smertetærskel og en masse andre faktorer.

Hver strip indeholder to stykker med voks, så en enkelt strip er faktisk nok til at tage hårpragten i bikinilinjen. Og den overskydende voks, der måtte sidde tilbage på huden, kan man nemt lige tage med en dråbe babyolie - eller de tilhørende vådservietter.

Resultatet holder i ugevis
Alt i alt har Veet Wax Strips givet mig et helt nyt syn på voks, og jeg glæder mig over, at resultatet af min lille hurtige voksning bare holder i ugevis (fremfor en til to dage).

Det er nemt, relativt smertefrit, og så kan de klares på ganske få minutter på badeværelset. Og hvis man skulle have svært ved at fange et enkelt blødt hår, så kan det jo lige nappes med en pincet.

Veet Wax Strip til bikinilinjen og armhulerne kan desuden fange hår, der er helt ned til to mm lange, så de gør det nemt at holde hårpragten i ave.
ANNONCE
Veet Wax Strips
Vind produkter fra Veet
Vil du også trimme din bikinilinje?

Aniston.dk giver dig nu mulighed for at vinde et sæt Veet-produkter bestående af Veet Wax Strips til bikinilinje og armhuler samt et bikini kit med hårfjerningscreme og efterbehandlingscreme.

Konkurrencen kører frem til den 10. september 2010.

Klik her for at se, hvordan du deltager.
ANNONCE
Del

Seneste nyt