Aniston

Vaskemiddel til frugt og grønt

Aniston.dk har vasket grønt og "prøvesmagt" Bentley Organic Salad & Veg Wash.

Bentley Organic Salad & Veg Wash er et nyt produkt på hylderne i de danske butikker. Og det er sådan et produkt, som man ikke helt kan lade være med at trække en smule på smilebåndet af.
Vaskemiddel til frugt og grønt
Men baggrunden for Bentley Organic Salad & Veg Wash er skam alvorlig nok.

For selvom de fleste af os vasker vores frugt, grønt og salat, inden vi indtager det, så kan der stadig være grimme ting som E-coli, salmonella, pesticiderester og bakterier gemt i salaten, hvis den ikke er vasket grundigt nok. Og det kan man jo blive godt og grundigt syg af!

Salad & Veg Wash skulle dog vaske samtlige bakterier helt væk.

Rawfood kan være bakterie-food
I England synes de da heller ikke, produktet er fjollet. Her er det pudsige og alligevel banebrydende produkt nemlig blevet en bestseller i økologiske supermarkeder landet over.

Både i England og i Danmark har rawfood-bølgen da også været med til at gøre produktet til en succes. For når de fleste ingredienser er rå, er det jo en fordel at kunne eliminere så mange af bakterierne som muligt - og så let som muligt.

Better safe...
Det er da også bedre at vaske sine grøntsager godt, fremfor at risikere noget. Og Bentley Organic Salad & Veg Wash er testet til at dræbe både E-coli, salmonella og listeria. Den rengør dog samtidig for rester af pesticider, kunstgødning mm. 

Vi har også testet Salad & Veg Wash, og der er ikke så meget hokus pokus med det. Man fylder bare en smule Salad & Veg Wash i det vand, man skal skylle sin salat eller frugt i, og så skulle de baktusser være væk.

Det smager ikke af noget, så pæren får ikke en ny og underlig smag. Og det er økologisk certificeret af Soil Association og indeholder ikke kemikalier, så det kan trygt puttes i munden. Og hellere vaske i salat-vaskemiddel end at få alle mulige ubehagelige ting indenbords, selvom vi naturligvis ikke har nogen forudsætning for at vurdere, om bakterierne er væk.

"Better safe than sorry" er vel passende i dette tilfælde...

Du finder Salad Fruit & Veg Wash i helsekostbutikker landet over, blandt andet i Egefeld i København, på ecoisten.dk og duft-natur.dk.

Bentley Organic Salad & Veg Wash har en vejl. udsalgspris på 64,95 kr./500 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE