Aniston

Varm vintermode

Oversize og lag på lag er moderne denne vinter

Når du spankulerer rundt og shopper, eller hvad dit ærinde nu er, er et oversize look og lag på lag-tøj det helt rigtige at iføre sig ifølge de store internationale modehuse.
Varm vintermode
På trods af de foreløbige usædvanligt høje vintertemperaturer, skal man, ifølge dette års vintermode, gemme sin krop væk mere end normalt. Vintermoden byder nemlig på oversize- og lag på lag-tøj.
 
Kjoler, der går ud over bukser, gamacher og strømpebukser kan ses hos Daryl K, Max Azria og Sari Gueran. Hos Chloé er man så vovet at sætte shorts ud over bukser. Generelt er stilen med lag på lag fremme hos mange af de store designere som Calvin Klein, Chanel, Chloé, Hermés, Karl Lagerfeld og Miu Miu.

Lange frakker og halstørklæder, og store bukser og bluser kan ses på podiet hos Marc by Marc Jacobs, Luis Vuitton, Costume National og Christian Dior.

Men for ikke at komme til at ligne en oppustet badebold, er det vigtigt at skabe balance mellem stort og stramt tøj. Du kan eksempelvis vælge at tage en stor bluse og et stort halstørklæde på til et par stramme jeans eller et par vide bukser til en stram bluse.

Grå er årets farve
Farverne skal i år være afdæmpede som sort, grå, hvid og brun og der spilles meget på det klassiske look. Grå er dog den mest populære af dem alle, og er en farve, du kan bruge til det meste. Grå behøver ikke være en kedelig farve. Der findes mange nuancer af grå som koksgrå, varm brungrå og den mørkere blågrå.

Brede bælter
Det er ikke kun tøjet, der skal være stort, men også tasker og bælter. Et bredt bælte i elastik eller læder er meget populært, og en god investering, da det kan bruges til meget. Ved at sætte bæltet til en kjole under brystet får du skabt en flot timeglasfigur. Et bredt bælte kan også bruges uden på en lang sweater eller en frakke.

God fornøjelse med din vintershopping.
ANNONCE
Del

Seneste nyt