Aniston

Var utro og fik klamydia

Hvordan vil man som fyr reagere på at få at vide, at ens kæreste har været en utro, og hvordan dulmer man smerten?

Hej Stephan
Var utro og fik klamydia
Tillykke med din nye brevkasse. Jeg skriver til dig som en fortvivlet ung kvinde, der er kommet en smule i fedtefadet.
 
Jeg har været til en fest, hvor jeg endte med at sove hjemme ved min kærestes bedste ven med alt, hvad det indebærer. Og har nu, cirka otte måneder efter fundet ud af, at jeg har fået klamydia - og jeg har sikkert også smittet min kæreste.

Mit spørgsmål til dig er: Hvordan ville du som fyr reagere ved at få at vide - af din eventuelle kæreste - at det var sket? Og hvad kan jeg gøre for at dulme smerten ved konfrontationen?

Jeg håber, du får tid til mit brev i stakken, for jeg er virkelig fortvivlet.
 
Og kan du så ikke svare på, hvorfor fyre altid skal overdrive, når de har scoret én i byen? Det er tit en klam kokasse, de ikke vil kendes ved, men
historien bagefter lyder på en lækker, lille sag?
 
Den FortvivledeKære Fortvivlede

Som du sikkert allerede har gjort op med dig selv, så bliver du i hvert fald nødt til at fortælle ham situationen. Klamydia kan jo betyde barnløshed for begge køn, og derfor kan du unødigt gøre fysisk skade på din kæreste.

Desværre tror jeg ikke, at du kan undgå den emotionelle skade, for det, du står til, er jo at indrømme et svigt. Hvis min kæreste kom til mig og sagde, "Jeg har været dig utro, og jeg fik klamydia af det, som jeg nok har overført til dig", så ville jeg da blive utroligt vred og skuffet, fordi jeg oplevede, at jeg ikke kunne stole på min kæreste.

Om jeg så kunne tilgive hende ville være alt efter situationen. Virkede hun oprigtig, da hun fortalte, hun var ked af det? Og hvordan endte hun i seng med min bedste ven?

Jeg ville også komme til at tænke på, om det er fordi, jeg ikke er god nok. Søgte hun en anden, fordi jeg ikke opfyldte hendes behov? Kort sagt, så ville jeg søge en gyldig grund, så jeg kunne forstå hvorfor! Men selvom en grund ville gøre det lettere at forstå, så ville jeg stadig være vred og skuffet. Hvis det var fordi, jeg ikke opfyldte hendes behov, så ville jeg jo vende det mod mig selv, og usikkerheden kunne være meget ødelæggende for forholdet.

Det næste stykke tid skal du så nok gøre, hvad du kan, for at bekræftige din kæreste i, at han er den, du vil have. Forsøg at skabe den afslappede atmosfære mellem jer igen, hvor tilliden har luft. Vis, at du er værd at vise tillid. Det vil selvfølgelig tage tid. Du skal virkelig gøre noget for, at spændingerne lægger sig igen. Han skal selvfølgelig også vise, at han er interesseret i at få det til at køre igen, men du står med det hårdeste træk.

Til dit andet spørgsmål: Hvorfor fyre altid skal overdrive!

Helt ærligt, så tror jeg bare, det er for at opnå noget accept. Piger praler godt nok ikke helt så meget (i hvert fald ikke til os fyre), men jeg har da oplevet, at piger synes, at det er pinligt at have sovet sammen med den grimmeste fyr til ballet. Så i piger håndterer nok situationen bedre, men fyrene prøver jo tit at være fanden i voldske, og derfor pynter de nok lidt på historien, så folk ser op til dem.

Håber at svarene var gode nok.

Kærlig hilsen Stephan
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce