Aniston

Valentinsdag

Så er det i morgen det går løs

I morgen er de forelskedes dag, det betyder, at folk der normalt ikke sover sammen rent faktisk må have sex og restauranter og blomsterforretninger tjener formuer, for slet ikke at tale om kortindustrien.

Med tre ord: Det er valentinsdag igen, en dag folk (primært kvinder red.) venter på med længsel, for hvis ikke han allerede er i hendes liv og gør noget så romantisk. at det hører til i en amerikansk filmatisering af en autentisk historie der foregik i 1920erne. Ja så er det i hvert fald i dag, ham den lækre nabo kigger ind med roser og rødvin og byder på den perfekte aften. Der er dem der fejrer det på højde med juleaften, og så er der fuldblodsdanskere som jeg selv, der endnu ikke har fattet den amerikaniserede udgave af
ANNONCE
Valentinsdag
"månedsdage" eller rettere "årsdag". Sikkert fordi jeg i forvejen har besvær med at huske hvad det nu lige er det betyder, når der står d. 10 på kalenderen og min kæreste står med et stort smil og længselsfulde øjne så snart jeg viser tegn på liv om morgenen.

Jeg forstår det ikke; En dag bestemt efter en helgen, de ikke engang kan blive enige om hvordan døde eller hvornår. Det er ligesom at kalde Jødedom, Kristendom og Jehovas Vidner, én og samme religion og kræve, at man skal fejre dén den samme dag på året. En ting der dog i nogle situationer ville komme den danske økonomi til gode, hvis vi fx. slog halloween og fastelavn sammen, jeg mener hvor mange danskere ved at halloween har rødder i den keltiske festival "Samhain" og den hellige kristne dag for alle helgenerne? Alligevel smider vi gladeligt penge i spindelvæv (drop støvsugeren en måned), støv, edderkopper, kostumer og alt muligt underligt der hører højtiden til, fordi det er sjovt. Det er dog en helt anden historie, men princippet er for mig den samme.

Den årsdag, der er in
Men når alt så kommer til alt, så er der jo måske også noget ved den valentinsdag, som vi elsker udover at blive forkælet. Planlægningen op til dagen, tager for nogen mennesker måneder, og det er alt fra at udvælge champagne til lingeri, og til at planlægge hvordan han skal mindes om dagen på en måde der ikke ødelægger sine egne forventninger eller humør. For en gangs skyld kan vi faktisk bruge vores kvindelige magt og nedlægge veto, for han vil selvfølgelig gøre hvad der står i hans magt for at glæde os som den sande gentleman han nu engang er.

God valentinsdag.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce