Aniston

Valentinsdag for singler

Kærlighedens dag kan tilbringes på flere måder, hvis man ikke har den eneste ene.

Valentinsdag for singler
I dag er det valentinsdag: Dagen, hvor kærester og ægtepar hylder hinanden og deres kærlighed med blomster og hjerter i alskens afskygninger. Men er man single behøver dagen ikke at være kedelig. Hoteleksperten Hotels.com har fundet fem sjove og anderledes måder at tilbringe Valentinsdag for singler.
 
Se en guldfisk dybt i øjnene på Harry’s Home i Wien
Wienerhotellet Harry’s Home har alt, hvad en single kan have behov for på rejsen. Hotellet er beliggende på 6. sal i Millennium Towers og har intranetadgang til at komme i kontakt med andre gæster på hotellet, som har de samme interesser. Gæster, der dog ikke er i humør til den slags, men som stadig ikke ønsker at være alene, kan bestille et lille akvarium med en guldfisk til deres værelse. Hotellets placering Wiens Millenium Tower er i øvrigt perfekt, hvis man vil abstrahere fra Valentinsdag med eksempelvis shopping eller fitness.
 
Single-wellness på Das Kranzbach i Krün
Er man mindre til guldfisk og mere til wellness, så kan man tage en god single-ven eller – veninde ved hånden og tage på afslappende wellnessferie. Hotels.com anbefaler i den forbindelse det prisbelønnede Hotel og Wellness-Refugium Das Kranzbach i Krün. På dette gamle engelske slot ved foden af Zugspitze, det højeste bjerg i Tyskland, kan man forkæle sig selv med sauna, dampbad eller særlige kropsbehandlinger.
 
Rejs sammen alene på Hotel Eden Swiss Q i Spiez
De singler, der kun har venner i parforhold, og som ønsker at flygte fra dette lyserøde kærlighedshelvede bør reservere et værelse på Hotel Eden Swiss Q i Spiez. Hotellet lægger særlig vægt på gæster, der rejser alene: Alt i alt kan man nyde godt af slotte, bjerge og smukt landskab i stedet for at sidde og kigge en anden i øjnene. Værelserne tilbyder i øvrigt udsigt til bjerge, Spiezer Slot og Thunersøen, så ensomheden kan nydes fremfor tosomheden.
 
Find den rette "Jecken" ved Cologne Carnival i Köln
Hvis man ikke har lyst til at være alene på Valentinsdag, kan Cologne Carnival i Köln være stedet, hvor man finder Mr. eller Mrs. Right. Karnevallet, som er en af Europas største gadefester, finder nemlig sted lige før Valentinsdag, så der er oplagt mulighed for at blive smaskforelsket til den 14. februar. Og karneval-stemningen kan rive de fleste med, når de såkaldte ”Jecken” fylder Kölns gader mellem den 7. og 13. februar. Vil man overnatte en uge i Köln i den ”femte årstid”, som karneval-sæsonen også kaldes, anbefaler Hotels.com Excelsior Hotel Ernst, som er placeret tæt på Kölner Dom og selve begivenhederne.
 
Perler for kys fra den udvalgte på Mardi Gras i New Orleans
Er flirt-faktoren i Köln ikke høj nok, kan Mardi Gras i New Orleans være løsningen, hvis man er på udkig efter den eneste ene eller bare gerne vil have en rigtig sjov fest. Den 12. februar omdannes New Orleans til én stor fest- og flirtby, og det tiltrækker både amerikanere og turister fra hele verden. Kvinder kan glæde sig over, at festlighederne bl.a. gør det muligt at bytte sig til farverige plasthalskæder for kys til mændene. Og vil man bo tæt på det hele og opleve typisk New Orleans-charme, kan man passende leje sig ind på Royal Sonesta Hotel, som ligger midt i det historiske, franske kvarter i New Orleans.
 
 
 
Alle hoteller kan bookes via Hotels.com.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce