Aniston

Valentins Dag

Psst... Mand!! Det ønsker vi os...

Valentins Dag nærmer sig med hastige skridt. Det er, som sædvanlig, den 14. februar, at næsten hele verden står i kærlighedens tegn.

Og selvom det langt fra er en dansk højtid, så er mange danske kærestepar, forelskede sjæle og godt gifte med på Valentines-bølgen. For indrøm det bare: Du ville blive skuffet, hvis kæresten/manden/elskeren ikke kom med så meget som en æske chokolade.

Men hvis du ikke er til hjertechokolade af den søde nougat-agtige slags og heller ikke vil have en blomst, så er her listen, du kan vise din bedre halvdel - helt tilfældigt!
ANNONCE
Valentins Dag
Sukkersød romantik - Letters to Juliet
En rigtig tøsefilm er aldrig af vejen.

Og sådan en film er "Letters to Juliet", som for nyligt er udkommet på dvd og blu-ray.

Filmen handler om en ung pige, der egentlig er på honeymoon med sin kommende mand, men som ender med at lede et kærestepar, der har været forelsket i mere end 50 år, sammen. Gennem hele dette projekt finder hun selv ud af, hvad ægte kærlighed er, og hvad den bør indeholde.

Med "Letters to Juliet" er der dømt total tøsehygge med veninderne i sofaen eller med kæresten, hvis han kan tåle, at det hele er lidt sukkersødt.

"Letters to Juliet" er udkommet på dvd og blu-ray den 8. februar 2011 (Nordisk Film A/S).
ANNONCE
Valentins Dag
En duft af kærlighed - Love etc.
Hvordan dufter kærlighed egentlig?

Det har The Body Shop givet deres bud på med serien Love Etc.

Der findes flere forskellige produkter i serien, så uanset om du er til Body Butter, dufte, shower gel eller noget helt fjerde, så kan du sikkert finde et produkt, du kan lide, fra serien, der er fyldt med kærlighed med mere.

Love Etc. fra The Body Shop dufter af jasmin, vanillie, sandeltræ og moskus, og der er både enkeltstående produkter og fine gaveæsker på lager i anledningen af Valentins Dag.

Love Etc. forhandles hos The Body Shop.
ANNONCE
Valentins Dag
Roser på en anden måde - Japanese Rose
Røde roser dufter dejligt, men de holder ikke så længere. Det gør roserne fra græske Korres derimod.

Japanese Rose Collection byder på showergel og en body butter, så du kan tage duften af roser med dig hele dagen - og over en meget længere periode, end en bukset roser holder.

Produkterne i Japanese Rose-serien er i øvrigt spækket med antioxidative enzymer samt blødgørende og fugtende naturlige ingredienser. Og det vil selv din bedre halvdel sætte pris på!

Se mere om Korres' produkter på deres hjemmeside.
ANNONCE
Valentins Dag
Sex vs kærlighed - Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed
Bogen "Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed" handler om, de sexfikserede mænd, der måske er sammen med lige så sexfikserede kvinder og om, hvorfor mænd er så besatte af bryster.

Hvad er det i øvrigt, der sker med os, når vi bliver forelskede, og hvorfor stopper den vilde begær, der gør, at vi springer på hinanden adskillige gange dagligt?

Bogen handler om orgasmer, slemme mænd, kvindelige former, tilfældig sex og meget mere - alt sammen på den underholdende facon.

"Hvorfor mænd vil have sex og kvinder har brug for kærlighed" er skrevet af Allan og Barbare Pease og udgivet af Lindhardt & Ringhof.

Og pssst... mand! Fede smykker, lækkert undertøj og nye støvler kan altså heller aldrig være helt forkert!
ANNONCE
Del

Seneste nyt