Aniston

Uskyldig flirt

En flirt uden efterfølgende forhold

Måske er det bare mig, der har grund til at brokke mig, eller måske kender du også til situationen. Hvad enten du gør eller ej, så tillader jeg mig at beklage mig lidt: Hvorfor kan man ikke flirte uskyldigt mere?
Uskyldig flirt
Ja, "problemet" er ikke just af en livstruende karakter, men det drejer sig dog om en af de bedre ting i livet, nemlig den livsbekræftende flirt - en flirt for flirtens skyld og intet andet. Jeg elsker at flirte og gør det ofte, både når jeg er i byen og til hverdag. En god flirt gør dagen lidt bedre, og fylder en med ekstra energi.

Måske har jeg bare været uheldig, men jeg syntes generelt, at det efterhånden er umuligt at støve en godt flirt op uden, at man derefter absolut skal begynde at date hinanden. Jeg er p.t. ikke interesseret i at få mig en kæreste, men derfor har jeg da stadig lysten til at flirte - med den holdning ender jeg tit med at træde folk over tæerne.

Sætninger som: "Hvorfor lagde du så an på mig, hvis du ikke er interesseret i noget videre?" og lignende er ofte resultatet, hvilket jo ikke er så fedt, hverken for mig eller for fyren. Jeg har jo ikke just lyst til at give nogen falske forhåbninger, men hvordan undgår man lige det? Bør man holde sig fra at flirte, hvis man ikke leder efter et forhold? Det ville da være for kedeligt.

Der er jo faktisk mange fordele ved at flirte:

  • 1.
  • Du får en bedre selvtillid, når du finder ud af, at folk betragter dig som tiltrækkende.

  • 2.
  • Den øgede selvtillid kan hjælpe med at jage negative tanker væk, og gøre at man finder livet mere vidunderligt. Den holdning giver et ekstra overskud i hverdagen.

  • 3.
  • Dæmper kæreste-desperationen, som jo ofte virker afskrækkende på det modsatte køn. Som oftest bliver man mere desperat jo mindre tiltrækkende, man føler sig.

    Nå, men dette er ikke ment som en "tude-artikel", nærmere en undren over, at dating-scenen er blevet så seriøs - i hvert fald efter min mening. Er det noget, der kommer med alderen? Altså bliver flirten mere seriøs, jo ældre man bliver, jo nærmere man kommer tidspunktet, hvor man skal finde en partner for livet?

    Hvad end grunden nu er (hvis der er en?), så synes jeg, det er en kedelig udvikling - man får så meget positivt ud af en flirt, og det bedste af det hele er, at det gælder for begge parter.

    Til sidst fristes jeg til at spørge læserne, om de oplever situationen på samme måde som mig? Eller om de synes, at den uskyldige flirt lever i bedste velgående?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce