Aniston

Undgå indbrud i sommerferien

Nabohjælp og Apollo Rejser samarbejder om at holde tyven ude.

Ferie er bedst, når man har ro i sindet. - Undgå indbrud i sommerferien Ferie er bedst, når man har ro i sindet.
Sommerferien er højsæson for indbrud, og det er med bankende hjerte, at mange ferieglade danskere vender tilbage til deres hjem efter en dejlig sommerferie. For tænk nu, hvis der har været ubudne gæster.

Danmark er da også det mest indbrudsplagede land i EU. Så det er ikke helt uden grund, hvis vi frygter gæster i hjemmet, når vi ferierer i ind- eller udland.

Men nu er der faktisk hjælp at hente fra Apollo Rejser og Nabohjælp, som er gået sammen i et lidt anderledes samarbejde.

Ferie med ro i sjælen
I første omgang er Apollo Rejser med til at gøre det let for rejsende at tilmelde sig den nye nabohjælpsordning, der bl.a. sender sms’er om, at alt er okay derhjemme, så ferien kan nydes med ro i sjælen.

Som en del af samarbejdet henviser rejseselskabet således til ordningens hjemmeside på Apollo Rejsers egen hjemmeside og fra rejseselskabets Facebook-side. 

Den nye og digitale nabohjælpsordning kombinerer sms og en app ved navn ”Nabohjælp” med almindelig snusfornuft.

Via et par klik giver man naboerne besked, inden sommerferien starter, og så sørger naboerne for, at huset ser beboet ud.

At nabohjælpe handler blandt andet om at smide sit affald i naboens skraldespand, sætte sin cykel eller bil i naboens indkørsel og gå en tur rundt om huset.

Der er tale om små tiltag, der kan gøre en stor forskel for naboen, som under sin ferie vil modtage sms-beskeder fra systemet om, at alt står vel til.

Det er gratis at tilmelde sig ordningen på Nabohjælps hjemmeside.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce