Aniston

Undgå drukbommerter

Læs her hvordan du undgår de mest typiske af slagsen

Efter adskillige år som inkarneret partygirl, i drukmås-kategorien, har jeg samlet mig nogle uundværlige tips, med hensyn til hvornår jeg skal drikke hvad, og hvornår jeg skal lade være.
Undgå drukbommerter
Hvis du altid får ondt i maven, når du drikker
Hvis smerterne er grove, er der mulighed for, at du har mavesår. Hvis jeg nu var læge, ville jeg forbyde dig at drikke, men du gør det jo alligevel, så her er mit tip:

Inden du begynder at drikke, spiser du en eller flere fuldfede håndmadder, der skal godt med smør og mayonaise på, resten er op til dig. Derefter tygger du et par Alminox som fås i håndkøb.

Det skal du ikke drikke
Whisky, har man mavesår, er det nogenlunde det samme som at sluge barberblade. Juice-holdige drinks er også en no-go, da de rummer alt for meget syre. Jeg behøver nok ikke at sige det, men drik heller ikke ren sprut, vel venner...

Drik i stedet
Drinks med kakao, mælk og fløde, for eksempel Dumle, White Russian og Piña Colada, hvis du ikke kender dem, gør din bartender helt sikkert.

Hvis du altid ender i kanen med
Sørg for at være hamrende ubarberet i de trekantede regioner og tag udvasket, grimt undertøj, der ikke matcher, på. Udenpå er du stadig den smukke og charmerende pige alle fyrene hænger efter, men du føler dig så usexet indenunder, at du har en hel del lettere ved at holde buksegrænsen, når den bliver angrebet.

Det skal du ikke drikke
Tequila! Forklaring burde være unødvendig...

Drik i stedet 
Snotklat, simpelthen den mest usexede drik på Jorden. Du tager et shot Baileys og et shot Roses Lime, blander dem i munden og skyller tænder med dem.

Hvis du altid falder i søvn
Sov hele eftermiddagen og tag et koldt bad, når du står op.

Det skal du ikke drikke
Øl, simpelthen den værste søvndysser.

Drik i stedet
Drinks med energidrik, næsten alle Bacardi-varianter passer perfekt til det formål.

ANNONCE
Undgå drukbommerter
Hvis du altid kaster op
Sørg for kun at spise ting, der ikke er sindssygt ubehagelige at kaste op. Tacos er ikke sagen. Hold dig hellere til franskbrød uden skorpe og kartoffelretter.

En tandbørste i tasken er altså helt uundværlig, man kan få en masse diskrete rejsetandbørster, der passer perfekt til formålet. Hvis du supplerer med et par trusser, er du også forberedt, hvis du vågner i den forkerte seng.

Det skal du ikke drikke
Alle drinks med kakao, mælk eller fløde. Shots med gennemsigtig alkohol. Sure drinks.
 
Drik i stedet 
Masser af Sorte Svin/Hotshot, det smager ligeså godt på vej op, som det gjorde på vej ned og helt ærligt hellere opkast med lakridssmag end taco, sur mælk eller limesmag.

Hvis du altid ender i slagsmål
Det bedste ville klart være at holde sig til privatfester. Men er det helt umuligt, så aftal med dine venner, inden I tager i byen, at de stopper dig, inden du bliver for meget og at alt er glemt dagen efter. Så undgår du, at dine venner lader dig løbe løbsk, fordi de er bange for at blive uvenner med dig, fordi de tager fat i dig.

Det skal du ikke drikke
Alt andet end øl, de fleste der bliver aggressive af at drikke, har i hvert fald lettere ved at styre sig på den måde.

Drik i stedet 
Med måde...

Rigtig god fornøjelse!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce