Aniston

Underlige sygdomme

Føler du dig syg og, kan din læge ikke stille diagnose? Måske er den her

Det er jo helt vildt, hvilke sygdomme genfejl og andre ups'ere i den menneskelige anatomi kan resultere i, og ikke mindst sindet. Her er et lille udsnit af de sjoveste/mærkeligste sygdomme, der er set til dags dato.

Underlige sygdomme
Bemærk: Dette er ikke for at gøre grin eller støde nogen, det er udelukkende på grund af stoffet.

Hypertrichosis (Varulve syndrom) :
Der er kun er konstateret 50 tilfælde af medfødt hypertrichosis siden middelalderen.

Det sker på grund af en fejl under graviditeten. Fosteret er dækket med lanugo, som er et meget fint lag af hår, der normalt falder ud i løbet af den ottende måned.

I disse tilfælde falder det ikke faldet af, men fortsætter med at vokse. Det anses ikke for en arvelig sygdom, men stadig er der en hel familie i USA, der lider af den.

Riley-day Syndromet:
En fejl på kromosom ni gør, at folk der lider af Riley Day Syndromet ikke kan føle smerte.

Forestil dig ikke at kunne mærke, når du plukker øjenbrun, skærer dig med skraberen eller slår tåen mod en hård kant? Forestil dig det for livstid, og du har riley-day syndromet. Dog fjerner riley-day ikke indre smerter, så tømmermænd slipper man desværre ikke for.
ANNONCE
Underlige sygdomme
Narkolepsi:
Hvis du har taget dig selv i at sidde og vente på bussen, hvorefter du pludselig vågner op fire timer efter, den er kørt, så lider du måske af narkolepsi.

Der er ingen læger, der med sikkerhed har kunnet forklare, hvad det er, der udløser nakolepsiske anfald. Hunde kan også få det, hvor hos dem oftest udløses ved stress for eksempel ved fodring eller leg.

Capgras syndrom:
Er du overbevist om, at din tante er en massemorder, når aftenmørket falder på, eller at din far helt sikkert aldrig har elsket dig og kun har sagt det for at få ro?

Så kunne mulighederne være, at du lider af Capgras syndromet, hvilket er en sygdom, der får folk til at tvivle på identiteten af deres nærmeste og i slemme tilfælde får dem til at tro, at det er en anden, de ser, når de kigger sig selv i spejlet.

Tourette syndrom, Caprolali:
Tager du dig selv i pludselig at stå nede i Rema og skælde kassedamen til skyerne, eller sidde under en romantisk middag med din kæreste og lige have lyst til at råbe op om hans bytur sidste weekend, helt umotiveret?
ANNONCE
Underlige sygdomme
Så lider du måske af tourette syndrom. Eller rettere undergrenen Caproali, som får folk til at råbe skældsord og vise fuckfinger uden grund og lige pludselig. Frygt ikke, det giver en skide god undskyldning for PMS.

Toxoplasmose parasitten:
Denne lille parasi får kvinder til at blive løsere på tråden og virke mere seksuelt attraktive på mænd, så der er lidt at grine af næste gang du er i byen med kæresten og pigerne stjæler hans blikke.

For nu ved du, det blot kan være en parasit.

Virginal breast hypertrophy:
Bliver dine bryster ved at vokse, og vil de simpelthen ikke stoppe igen?

Enten spiser du for usundt og kroppen vokser med, eller også lider du af virginal breast hypertrophy, som er en sygdom, der får brysterne til at vokse eksplosivt. Desværre er det ikke altid, de vokser lige meget. Det vildeste tilfælde har resulteret i 2x bryster á 30 kg.
ANNONCE
Del

Seneste nyt