Aniston

Underhold dine børn derhjemme med bordtennis

Det er de færreste børn, der ikke elsker aktiviteter, konkurrencer og idéen om, at ”øvelse gør mester”. Hvis du vil underholde dine børn på daglig basis og øge deres aktivitet, så er bordtennis måske den helt rette løsning. I dag bruger børn og unge generelt meget tid foran skærmene. Det kan i sig selv være en stor underholdningsbedrift, som ofte resulterer i, at de kan være svære at få væk fra skærmene. Nu har du muligheden for at købe bordtennisborde og bordtennisudstyr til indendørs eller udendørs brug. En beskæftigelse, som din børn med sikkerhed vil elske fra første øjekast. 

Find det rigtige bordtennisudstyr

Hvis du allerede nu er blevet overbevist om, at bordtennis til hjemmet er den helt rigtige investering, så er det bare med at komme i gang med at shoppe. Her medfølger selvfølgelig en række vigtige produkter, som du ikke kan komme uden om. Du skal både have fat i bordtennisbordet og et bordtennisbat. Heldigvis findes der en række gode forhandlere på markedet, som sælger bordtennis og bordtennisudstyr af høj kvalitet. Derudover kan du vælge imellem flere forskellige prisklasser alt efter budget. 

Størstedelen af de bordtennisborde, du finder på markedet, er praktiske. De kan nemlig indstilles samtidig med, at du kan slå dem sammen. På den måde kan du nemt pakke bordtennis væk, hvis du ikke gider at have det stående fremme hele tiden. Udover at bordet kan bruges til sjov aktivitet i hverdagen, så kan det også bruges til festlige indslag. Hovedparten af de bordtennisborde, der findes på markedet, sælger det meste udstyr samlet.

Det vil sige, at du også får bordtennisbat med i samme ombæring. Det gør generelt købet lidt nemmere, så du ikke behøver at jagte alt udstyr forskellige steder. Nu skal du bare gøre op med dig selv, om det skal være indendørs bordtennis eller udendørs bordtennis.

Udfordr dine børn i bordtennis, og skab jeres egne hjemmeturneringer. Det vil helt sikkert fjerne fokus fra skærmene.

Børn og unge bevæger sig generelt for lidt 

I dag bruger børn og unge generelt meget mere tid foran skærmene end nogensinde før. Det gør de blandt andet, fordi de socialiserer digitalt. Og faktisk er der en stigende tendens til, at både børn og unge prioriterer digitalt samvær fremfor fysisk samvær i visse perioder. Det er vigtigt, at børn og unge får muligheden for et socialt, digitalt liv. Men samtidig er det også vigtigt, at de husker at være fysisk aktive.

I en heftig hverdag kan det være begrænset for alle familiemedlemmer, hvor meget tid der er til fælles aktiviteter og hyggestunder. Desværre er der en tendens til, at de danske børn kort fortalt bevæger sig for lidt. Ifølge sundhedsplejersken.nu viser en undersøgelse fra 2018, at 74 % af danske børn mellem 11-15 år ikke er fysisk aktive i mindst én time om dagen. Sådan som anbefalingerne lyder. 

Derfor er det nu, det er ideelt at investere i indendørs bordtennis eller udendørs bordtennis. Bordtennis er nemlig en god investering for både dine børn og for dig selv, så I sammen kan være mere aktive.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce