Aniston

Underhold børnene på rejsen

Underhold børnene på rejsen

Sommeren står for døren, og dermed også sommerferien. Det er en dejlig tid, og det skal blive godt, at få genopladet batterierne. Men for børnefamilier kan det nogle gange være lidt af en udfordring, at rejse. Simpelthen fordi børnene keder sig i flyveren eller på bagsædet i bilen.

Du kender det godt…
Vi skammer os måske en smule over det, men bare rolig. Du er ikke den første, der har siddet i en flyver med et støjende barn og tænkt, at ”nu skal du simpelthen tie stille.” Men det er sjældent noget, vi siger højt. Men ligeså irriterende du synes det er, ligeså – om muligt mere – irriterende og frustrerende synes barnets forældre, det er. Fordi ved jo godt, hvad folk omkring dem tænker, og det er ikke nødvendigvis en god start på en ellers tiltrængt ferie.

Forstå, at børnene keder sig
Prøv engang at tænk tilbage på din egen barndom, hvor du selv sad på bagsædet i mors og fars bil og ventede på, at turen var overstået. ”Er vi der ikke snart?”, ”Er vi der nu?”, ”Ih, altså hvornår er vi der?”. Spørgsmålene kunne variere, men essensen var (og er) den samme.

Det er et udtryk for kedsomhed, og det er helt naturligt, at børn keder sig i forbindelse med rejser. Ikke på selve ferien, men på turen til og fra. Heldigvis har teknologien gjort det nemmere, at være bagsædebarn. iPads, smartphones, DVD-skærme osv. er efterhånden allemandseje, og med det rette udvalg af mobil- og iPad tilbehør til børn, kan turen pludselig blive langt mere rolig.

Gør børnenes tur til en leg
Selvom mange nok vil mene, at det er sundt for børn, at kede sig engang i mellem, så er det nu alligevel rart, at kunne få ro på ungerne i forbindelse med rejser. Det gør både deres, din og alle andres tur meget bedre. Men inden du tager afsted, så vær sikker på, at ungernes iPad er rejseklar.

1. Sørg for, at der er strøm på

2. Vær sikker på, at div. film og spil også virker i offline tilstand

3. Hav altid ekstra strøm med


En af de allervigtigste ting i forhold til den digitale verden, er at have strøm nok på sin enhed. Du bør selvfølgelig altid have ladet iPad’en fuldt op, inden afrejse, men det vil – afhængigt af turens længde – måske være en god idé, at supplere med en eller flere såkaldte ”powerbanks”, så du ikke går kold halvvejs på turen.

Tag en tester derhjemme, inden I tager afsted, i forhold til om børnenes yndlingsspil og film også virker i offline tilstand. Slå flytilstand til på iPad’en og tjek, at du stadig kan se film og spille spil. Mange film på f.eks. Viaplay, kan nemlig tilgås offline, men det er ikke alle, og derfor er det selvfølgelig en god idé, at teste det på forhånd.

Rigtig god ferie. Med denne lille digitale reminder kan du være sikker på, at selve turen også nok skal komme til at forløbe helt glat.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce