Aniston

Ultimative tøsedrinks

Super gode drinksopskrifter til tøsedrinks!

Tøseaften! Sådan en aften kræver nogle lækre og farverige drinks! Her kommer Aniston.dk's forslag til hvilke drinks du kan hælde på veninderne til din tøseaften.
Ultimative tøsedrinks
I disse Sex And The City dage kommer vi ikke uden om, at Cosmopolitan er i toppen, når vi snakker ultimative tøsedrinks. Denne drink skal helst nydes på høje hæle, med en god gang lipgloss på trutmunden og veninderne i hånden - eller i hvert fald i den ene hånd.

Cosmopolitan laves således:
2 cl vodka, 1 cl cointreau, 2 cl tranebærjuice, 2 cl limesaft/juice. Det hele smides i en shaker eller blender sammen med lidt knust is og blandes godt og grundigt. Serveres i et fancy glas med en halv skive lime på siden. Evt. glasér kanten af glasset med lidt sukker.

Klassisk Old School
En anden vildt god tøsedrink er Magaritaen! Den er syrlig, men virkelig lækker og frisk, og kan laves i et hav af varianter og farver! Vi har valgt at vise jer opskriften på den klassiske old school magarita:

En halv del tequila, en fjerdedel cointreau, en fjerdedel limesaft. Shakes med is, hældes i et magaritaglas, som du pynter ved at smøre limesaft på kanten og herefter "dupper" du enten havsalt eller magaritasalt på kanten og pynter med en skive lime.

Strawberry Magarita
Du kan også variere denne syrlige magarita med en Strawberry Magarita, som er lidt sødere end den klassiske magarita: 2 cl. tequila, 2 cl. jorbærsirup, 2 cl. limesaft, 1 cl. cointreau. Det hele shakes med knust is og smides I et glas, som glaseres med sukker og/eller salt, samt jordbær på kanten af glasset.

Er du mere til noget rigtig sødt? Så er Pina Colada svaret!

5 cl hvid rom, 10 cl ananasjuice, 5 cl kokosmælk, shakes sammen med knust is og pyntes gerne med cocktailbær, ananasskive og paraply! En rigtig lækker drink, som også kan nydes uden alkohol.

Strawberry Daiquiri!
Det er simpelthen en af de bedste tøsedrinks ever! Sød, fyldig, lækker og en sneaky fætter at blive lun på, for selvom den smager af jordbærsaft og sød himmel, så er den ikke helt alkoholfri - faktisk langt fra! Du skal bruge: 3 dl hvid rom, 3 dl cointreau, 1 dl jordbærsirup, 3 dl limesaft/juice, frosne eller friske jordbær, blendes sammen med knust is og hældes i et longdrink glas, som pyntes med et frisk jordbær.
ANNONCE
Ultimative tøsedrinks
Når man så kommer senere ud på aftenen, så skal der ske noget lidt vildere og her skal vi have gang i en gammel klassiker...
 
Long Island Icetea!
En halv del vodka, en halv del gin, en halv del hvid rom, en halv del cointreau, en del citron eller limesaft, det hele blandes, eventuelt shakes med knust is, kom i et stort glas og herefter fyld op med cola. Pynt med en skive lime.

Hvis alle ovenstående drinks nu er afprøvet, måske endda op til flere gange, så er I nok på vej i byen right about now, men der mangler endnu en tøsedrink for at fuldende listen.

Nemlig den drink, som sørger for at du kan stå op i morgen tidlig - den drink, som opgraderer dit niveau fra tøs til kvinde, en drink som ikke bare er en drink, men...
 
Det ultimative tømmermandsmiddel: Bloody Mary!
2 dele vodka, 3 dele tomatjuice, 5-6 dråber tabasco, 5-6 dråber Worcestershire sauce, salt og peber, en halv del limesaft. De hele shakes med knust is, hældes i et glas og pyntes med en stage bladselleri.


                                            Og så er der ikke andet herfra end at sige: 
                                                               SKÅL og god aften!ANNONCE
Del

Seneste nyt