Aniston

Uldfestival

16. og 17. maj i Saltum.

Uldfestival i Saltum 2009 - Skandinaviens største, for 3. år i træk. Elsebeth Gerner Nielsen, tidl. kulturminister og nuværende rektor for Designskolen Kolding byder velkommen til oplevelser ud over det sædvanlige.
Uldfestival
Saltum by vil for 3. gang være klædt i uld i weekenden den 16. og 17. maj.

Elsebeth Gerner Nielsen, tidl. kulturminister og nuværende rektor for Designskolen Kolding byder velkommen til oplevelser ud over det sædvanlige, når salgstelte, fåreklipper, fårehyrde og workshops tiltrækker flere tusinde besøgende til den lille by beliggende mellem Blokhus og Løkken.

Uldfestival Saltum har vækket en by af Tornerosesøvnen. I den lille by har Uldfestival på kun to år sat Saltum på Danmarkskortet. Vores gæster kommer fra hele landet og også fra flere af vore nabolande. I år kan vi med stolthed også byde velkommen til deltagere og udstillere fra de Baltiske lande.
ANNONCE
Uldfestival
Med 800 faste indbyggere er der mange ildsjæle, som på hver sin måde bidrager til at gøre Uldfestivallen til en oplevelse af de store. Private, forretninger og foreningslivet samarbejder om hele arrangementet, og mange laver små arrangementer i det store arrangement.

Uldfestival Saltum arrangeres af foreningen "Uldfestival Saltum". Foreningens fornemste opgave er at finde udstillere, designere, kunstnere og dygtige håndarbejdere, m/k, som hver især bidrager med uldne produkter, som alle er på et højt niveau. Uldfestivallens formål er at udbrede kendskab til disse produkter, og produktionsmåder for at give gæsterne inspiration, viden og mulighed for udvikling af egne arbejder og evner indenfor det kreative arbejde, der kan laves med og af uld.

For yderligere oplysninger: kontakt Iben Eriksen tlf. 60928275 efter 16.00,
eller på www.uldfestivalsaltum.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce