Aniston

Uglydolls

Kan man andet end at elske dem?

Ved første øjekast ligner de noget, der er løgn, men hvis man tager et nærmere kig på dem, er de noget af det mest nuttede, man kan finde. Når det gælder Uglydolls, så kommer skønheden indefra!
Uglydolls
Aniston.dk får vi en masse mærkelige e-mails, om vi ikke har lyst til at skrive noget om en bestemt ting, begivenhed eller lignende. Og som regel er det mig, der svarer på dem.

En dag fik jeg en mail om, at et firma skulle have min adresse, så de kunne sende en pressemeddelelse og noget andet til mig. De fik min adresse, og næste dag dukkede posten op med en meget stor pakke.

Jeg åbnede pakken, og i den lå der to små og en stor bamse samt noget tekst. Det var ikke små, nuttede bamser, nej det var nogle Uglydolls.

Nå men jeg havde jo lovet at skrive noget om det jeg fik tilsendt, jeg vidste bare ikke det var bamser! I flere dage gik jeg og kiggede på dem og prøvede flere gange at få skrevet noget om dem.

Ikke nok med at det er små, bløde ting, så skulle det jo helst også virke interessant for Aniston.dk. Men, hvordan får man bamser til at fremstå interessante?

Jeg læste alt det materiale igennem, jeg havde, og derefter gik jeg i gang med den danske hjemmeside www.uglydoll.dk. Jo mere jeg sad og kiggede på dem, des sødere og nuttede blev de.

Det er endnu engang japanerne, der har været på spil. Uglydolls kom frem i 2001 i Japan som en del af en legetøjsserie. I 2002 kom de til USA, og i 2004 var de med i "Today show" på CNN. Her fik resten af verden for alvor øjnene op for de små væsner.

Uglydolls kom til Danmark for et par måneder siden og er nu rigtigt ved at gøre indtog på det danske marked

Hver uglydoll har et navn og en personlighed, som man kan læse om på www.uglydoll.dk. For eksempel er der "Tray":

"Tray er den i flokken, der har mest hjerne. Det er dog ikke, fordi hun er den klogeste, men fordi hun har ikke mindre end tre hjerner. En i hvert horn. Eller et for hvert øje, som hun selv siger. Tray er også den Uglydoll, der har størst appetit, og hun har et desperat behov for blåbærtærte.
ANNONCE
Uglydolls
Nogle mener faktisk, at den blå farve i hendes øjne stammer fra denne last. Tray kombinerer ofte sin lyst til tærte med sin evne til at overtale Babo til at skaffe hende mad. Uheldigvis kommer Babo som regel tilbage med en gren, en sten eller noget andet, som ingen kunne finde på at spise.

Hvis du vil gøre Tray ekstra glad, skal du sætte dig ved siden af hende i bussen eller i bilen. Det får hende til at føle sig betydningsfuld."

Udover Tray er der også Wage, OX, Target, Ice Bat, Uglydog, Babo, Jeero, Cinko og Wedgehead.

www.uglydoll.dk kan man tage en test og finde ud af, hvilken Uglydoll man ligner mest, eller man kan bare læse en af de mange tegneserier!

Jeg er kommet til at holde af de små bamser og kan varmt anbefale dem!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce