Aniston

Ugens profil // Simone Le Dous Brodersen

Interview med vores favorit Fitness-Youtuber Simone Le Dous Brodersen

🍁🍂

Et opslag delt af Simone le Dous Brodersen (@simoneldb) den

I dette interview har vi fået fat på Simone Le Dous Brodersen. Simone er både personlig træner, Youtuber og upcoming influencer. Sidst, men ikke mindst vil hun fremover komme med gode fitness- og træningstips her på Aniston til jer læsere. Hør hvordan Simones kost ser ud i hverdagen, hendes favoritøvelser i fitnesscenteret, og hvordan hun finder tid til fitness ved siden af hendes travle hverdag.

Fortæl lidt om dig selv:
Jeg arbejder lige nu i en større virksomhed. Ved siden af dette beskæftiger jeg mig med personlig træning og online træningsvejledning. Jeg er netop fyldt 25 år i august.

ANNONCE

Hvor kommer din inspiration og motivation til træning fra?

Min inspiration og motivation kommer mest fra kollegaer og bekendtskaber. Jeg elsker at dele viden og erfaring og generelt hele atmosfæren i træningsmiljøet. Det er nok min største motivation.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

En helt normal hverdag står på arbejde, derefter i træningscentret, og om aftenen står den på mine egne projekter i form af træningsplanlægning og sociale medier.

ANNONCE

Hvad består dit nuværende træningssplit af?
Jeg har intet fast program, jeg træner lige det, jeg har lyst til, når jeg har lyst. Jeg er vild med styrketræning og deler som regel min krop op i muskelgrupper, og så er jeg god til at mærke efter, hvad min motivation og krop er til. 

ANNONCE

Hvad er dine favoritøvelser og hvorfor?
Jeg elsker at øve mig på pullups og dips. Jeg synes, det er to mega seje øvelser, som jeg gerne vil blive bedre til. Og så kan jeg godt lide, at det er funktionelle øvelser.

Hvordan ser en typisk kostplan ud for dig?
Jeg har spist efter mange principper og med tiden fundet ud af, hvad der fungerer for mig. Jeg forsøger at spise intuitivt, det vil sige ingen regler eller restriktioner, men jeg ved også, hvad der fungerer og ikke gør. 

Morgenmad: Smoothie eller kanelsnegl.

Frokost: Rugbrød med pålæg.

Aften: Typisk en lækker salat med både kulhydrat, kød og grønt.

I mellem disse måltider drikker jeg masser af kaffe, spiser frugt eller bolcher, hvis jeg får lyst til noget sødt. Sommetider spiser jeg dessert om aftenen. 

🖤

Et opslag delt af Simone le Dous Brodersen (@simoneldb) den

ANNONCE

Bruger du kosttilskud til din træning og hvilke?
Jeg bruger næsten altid kosttilskud, fordi jeg ikke er så god til at spise friske grøntager. Det er forskelligt, hvilke jeg tager. Mine favoritter kommer fra Novo Vita eller Vitaviva.

Hvad er dit favorit cheatmeal?
Jeg kører ikke efter cheatmeal princippet, men jeg er kæmpe fan af sushi, for tiden også durum, kebab og andet mad i den stil. :D 

ANNONCE

Hvordan styrer du balancen i dit liv og finder tid til alting?
Balancen kan til tider være nem og andre gange svær. Jeg forsøger at mærke efter min krop. Kroppen er smart, og hvis du lytter til den, kan du give den, hvad den har brug for, uden du enten skal definere det som sundt eller usundt. Jeg ser ikke sundhed som sort/hvid. Til gengæld har jeg været i træningsmiljøet i mange år, og mine vaner er måske lidt mere integrerede end hos andre. Derfor er det en helt normal del af min hverdag, at jeg  har pakket mit træningstøj og ikke er hjemme, før jeg har været til træning. 

ANNONCE

Hvad er dit bedste fitnesstips til læserne?
Find ud af, hvordan sundhed er sjovt for dig. Hvis det er en sur pligt, kommer du aldrig i gang, og det bliver aldrig en god vane. Hvis ikke du kan lide at løbe, så lad være.. Det er ikke den eneste måde at dyrke motion på. Find ud af, hvad du godt kan lide og hold dig til det. :)

Rise & Grind

Et opslag delt af Simone le Dous Brodersen (@simoneldb) den

ANNONCE
Del

Seneste nyt