Aniston

Ugens profil // Radiovært og model Kirstine Richter

Lær model og morgenradiovært, Kirstine Richter, bedre at kende

Ugens profil // Radiovært og model Kirstine Richter

I denne uge har vi fanget Kirstine Richter til en lille snak. Man kan vist roligt sige, at Kirstine formår at holde mange bolde i lufte, da hun udover sit job som morgenradiovært på ANR også har en modelkarriere. Vi har derfor spurgt Kirstine om, hvordan hun klarer både at være model og morgenradiovært samtidigt, og hvordan en typisk dag ser ud for hende. Kirstine nævner også en ting eller to om sig selv, du nok ikke vidste.

Fortæl lidt om dig selv:
Mit navn er Kirstine, jeg er født og opvokset på Læsø, og nu bor jeg i Aalborg, hvor jeg arbejder arbejder som radiovært på ANR's morgenshow, Morgenkøterne. Derudover er jeg model på sjette år.

ANNONCE

Hvordan klarer du at være morgenradiovært og modellivet samtidigt?
Det er faktisk ikke så svært. Når jeg bliver booket til et job, har jeg mulighed for at tage fri fra radioen, og radiojobbet forhindrer mig jo ikke i at spise sundt og træne lidt ;-)

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?
Jeg vågner kl 04.15. Så snoozer jeg (ja, jeg er typen der snoozer) og springer ud af sengen senest kl 04.30. Så har jeg pludselig lidt travlt. Jeg finder noget spiseligt og kører mod Nordjyske Medier. Vi sidder på redaktionen en time før air time og tjekker, om der er sket nogle vigtige ting i løbet af natten. Kl 6 går vi live og sender i fire timer. Jeg griner nok 40% af tiden... Nogle dage har vi besøg af nogle kunstnere/musikere, det er altid hyggeligt, og andre dage er det os selv og vores daglige indslag, det er mindst lige så hyggeligt.
Nogle dage tager jeg en morfor, når jeg kommer hjem. Og ellers så har jeg gang i mange ting i løbet af eftermiddagen. Hvis jeg ikke træner, sidder jeg og finder historier, indslag og laver andre kreative og sjove ting. Min dag slutter omkring kl 20. Jeg sørger (så tit jeg nu kan) for at lave morgenmad til dagen efter og lægge tøj frem, så jeg ikke skal til at gøre det, når jeg vælter ud af sengen.

ANNONCE
Ugens profil // Radiovært og model Kirstine Richter

Hvordan var du som person i folkeskolen?
Jeg husker mig selv som ret genert. Men det var nok mere en følelse man havde, da man gik i folkeskole. Alle hormonerne. Hvis du spørger nogle fra min klasse, er jeg ikke sikker på, de siger, jeg var genert.... ;-)

Hvad er det sjoveste, der er sket for dig for nyligt?
Det var nok Johnnis og min snak om den menneskelige bæ-knap i radioen, der resulterede i spontant grineflip for os begge... Ved ikke om lytterne syntes, det var lige så sjovt haha ;-)

ANNONCE

Hvad er det mest ulækre, du har spist?
Sürstrømning, uden tvivl. Hvis du overvejer at prøve det, så lad vær. Nu har jeg sagt det!

Hvad er det mest kiksede, du har oplevet på en date?
Jeg har faktisk ikke været på særlig mange dates. Men det må være da min eks-kæreste og jeg havde vores første date og sammen skulle køre ned for at hente noget sushi (jeg boede i Århus på det tidspunkt). Vi kommer til et kæmpe stort befærdet kryds, hvor han så kører direkte overfor rødt! Det var virkelig pinligt! Jeg kan ikke huske, om jeg sagde noget, eller om vi begge ignorerede det, men jeg fik det ret varmt.... Haha! Oh god

ANNONCE

Hvis du kunne slippe afsted med mord, hvem skulle så være den udnævnte?
Wow det aner jeg ikke. Jeg tror kun, jeg har haft tanken, når jeg har set film, haha.

Nævn en mærkelig episode, du har oplevet i dit liv
Min barndomsveninde og jeg opfandt en usynlig heks, Gertrud... Hun dukkede nogle gange op, hvis én af os kunne "se" hende. Vi kunne være i gang med et eller andet og pludselig ville en af os råbe "Gertrud står ovre i hjørnet!", hvor efter vi ville løbe hvinende ud af rummet. Hun var meeega uhyggelig :P

ANNONCE

Hvad er din største drøm?
At få lov til at arbejde med noget som får andre til at smile, føle noget eller blive inspireret på et dybere plan og samtidig føle sig inkluderet i det jeg laver. Og selvfølgelig at komme igennem livet uden at mine nærmeste bliver syge.

ANNONCE

Nævn én ting, folk ikke vidste om dig
Hvis en ven(inde) eller et familiemedlem har eller får en hund, kan jeg blive helt forelsket i den, og nogle dage savne den som, hvis den var et menneske.... 

Ugens profil // Radiovært og model Kirstine Richter
Del

Seneste nyt