Aniston

Ugens profil // Mathias Beck

Interview med Bloggers Point founder Mathias Beck

Ugens profil // Mathias Beck

"(...) hvis man har en idé og man tror på den, så gør noget ved det. Jeg har før siddet med en idé og så ikke rigtig gjort noget ved den, og efterfølgende set andre starte en lignende virksomhed af hvad jeg havde i tankerne og med stor succes."

Ugens profil på Aniston, er Bloggers Point founderen fra Silkeborg, Mathias Beck, som er iværksætter og en super cool fyr! Bloggers Point er et blognetværk fra 2015, som Mathias har haft succes med at opbygge, trods sin unge alder på 21 år. Mathias stoppede på handelsskolen for godt to år siden og har prioriteret al sin fritid på Bloggers Point.
Mathias har besvaret nogle spørgsmål, om det at være iværksætter og hans råd til jer læsere, der måske selv overvejer at starte sit eget. Læs hans svar her:

Hvem er du? Hvad laver du? Hvor er du lokaliseret?
"Jeg hedder Mathias Beck, jeg er 21 år og fra Silkeborg. Jeg har været selvstændig på fuldtid siden 2015 med flere virksomheder, herunder Bloggers Point som er den største success indtil videre."

Beskriv dig selv med 3 ord:
"Ambitiøs, målrettet og pisse-sød"

Hvordan startede du Bloggers Point? (Hvordan opstod ideen?)
"Ideen til Bloggers Point opstod, da Bloggers Delight på det tidspunkt havde monopol på det danske “blogmarked” og var stort set de eneste som både tilbød folk at oprette en blog nemt og hurtigt, men samtidig også have et netværk med de større blogs.
Vi startede derfor platformen med fokus på flere fordele for bloggerne, og mere fokus på design og brugervenlighed. Lige nu er vi f.eks. det eneste danske blognetværk, som tilbyder en helt reklamefri blog, da vi ikke synes, det er fair at folk skal betale for et abonnement hos os, hvor vi så også skal tjene på annoncer på deres blog. Derfor synes jeg bestemt, også det er lykkedes at skabe en bedre platform end de eksisterende netværk og en meget mere moderne platform, hvilket nok også er derfor vi er vokset en del det sidste års tid."

Hvor du får du dine ideer og inspiration fra?
"Jeg får rigtig meget inspiration fra udenlandske websites. I stedet for at kigge på de danske sider, kigger jeg på sider og koncepter som endnu ikke har ramt Danmark, og derfor kan jeg måske tilbyde noget nyt før alle andre."

Hvad har været den største udfordring ved at opbygge et nyt brand?
"Den største udfordring har været at få folk til tro på, at vi er en bedre platform end de eksisterende, da det er det vi slår meget ned på. Når man er oppe imod et allerede kæmpestort netværk og starter ud som et helt lille netværk, er det ikke tillid der er mest af, men vi har formået at gøre os opmærksomme flere steder og har også skabt et navn i bloggerverdenen."

Hvad har været din største drøm?
"Som lille har jeg altid sagt til mine bedsteforældre, at jeg ville købe dem en lækker bil, når jeg engang kommer til at tjene mange penge. Så en af mine drømme, er at tjene gode penge, så jeg kan overholde det løfte jeg har givet dem. Det kan lyde overfladisk at sige at min største drøm er at tjene penge, men jeg ønsker at være uafhængig og kunne gøre hvad jeg vil, samt at mit blognetværk fortsat vil være det bedste ude i fremtiden med flest tilfredse bloggere."

Hvad vil du ønske, du vidste inden du startede med gode råd som nybegynder indenfor iværksætteri?
Lige i mit tilfælde, ville jeg ønske jeg havde været bedre til webdesign, PHP, CSS osv, da jeg har skulle lære meget af dette hen ad vejen og var faktisk ikke super skarp til det i starten. Vi havde sikkert fået en bedre start, hvis vi havde haft en mere indbydende platform, da vi startede op i 2014. - Ellers hvis man har en idé og man tror på den, så gør noget ved det. Jeg har før siddet med en idé og så ikke rigtig gjort noget ved den, og efterfølgende set andre starte en lignende virksomhed af hvad jeg havde i tankerne og med stor succes.

Hvad er dit arbejdsmæssige fokus for tiden?
"Mit arbejdsmæssige fokus ligger hos Bloggers Point, da det kræver en del tid, hvis vi skal fortsætte med at vokse som netværk. Det er også rart at se at den tid jeg ligger i det, giver pote."

Hvem ser du op til af erhvervsfolk?
"Tror ikke jeg har nogen jeg decideret ser op til, men jeg synes at Jesper Buch er ret cool, på grund af det han har opnået med Just-Eat. Jacob Risgaard som er kendt fra Coolshop er også en jeg synes er meget cool."

Hvor ser du dig selv om 3 år?
"Om 3 år er Bloggers Point 3 gange så stort som det er nu, og jeg har højst sandsynligt en virksomhed eller to mere i gang."

Dine bedste råd til andre (kvinder), der er interesseret i at skabe sit eget?
"Hvis man gerne vil starte sit eget, så undersøg om der er et marked for det og hvordan konkurrencen er, samt om det er noget man kan starte uden det vilde budget. I mit tilfælde kunne jeg heldigvis starte stort set uden penge, da det hele er bygget op fra bunden af mig selv. Og, så er det selvfølgelig en fordel hvis man selv har færdighederne det kræver for at komme i gang eller kender nogen som har. Ellers er det bare at gøre det, hvis man tror på sin idé. Ellers kommer der en anden og snupper den :-)"

Du kan følge Mathias' egen Instagram: @_mathiasbeck eller besøge Bloggers Point her

Burrito for E 🌯👅

Et opslag delt af MATHIAS BECK (@_mathiasbeck) den

😴🔥

Et opslag delt af MATHIAS BECK (@_mathiasbeck) den

ANNONCE
Ugens profil // Mathias Beck
Del

Seneste nyt

Annonce