Aniston

Ugens profil // Emilie Schwartzlose

Mød vores nye bolig-stylist og skribent Emilie Schwartzlose

Så blev det tid til et nyt interview! Vores nye boligskribent svarer os på, hvordan du kan indrette et lille badeværelse og hvad hun tror den næste boligtrend bliver. Vi vil her præsentere jer for Emilie Schwartzlose, som har den hyggeligste boligstil og som fremover vil vise jer en masse boligtips på Aniston.dk. Vi byder Emilie varmt velkommen. Du får her allerede et par gode bolig- og interiørtips af hende i dette interview. Lær Emilie bedre at kende og find ud af hvordan hun gør sit hjem hyggeligt.

ANNONCE

Fortæl lidt om dig selv

Mit navn er Emilie Schwartzlose. Jeg er 23 år, og arbejder lige nu som tjener på 2takt, som er en rigtig god restaurant i Frederikshavn. Jeg bor i Frederikshavn, i et område hvor det er centralt men et roligt villakvarter og så er det samtidig tæt på vandet. Min lejlighed er en del af et hus, som er delt op i 4 lejligheder. Jeg er ret heldig, for der er en have og terrasse, som jeg deler med de andre i bygningen.

ANNONCE

Hvor får du inspiration fra til dit hjem og bolig?

Jeg bliver inspireret mange steder fra. Jeg bruger meget Instagram som en stor inspirationskilde, blogs, magasiner og så bliver jeg inspireret af at se andres hjem. De behøver ikke nødvendigvis at have samme stil som mig. Men jeg kan blive inspireret af løsninger, eller måder tingene kan mixes sammen på.

ANNONCE

Har du altid haft den samme indretningsstil?

Egentlig har min indretningsstil ikke rigtig ændret sig igennem de efterhånden mange år, som jeg har interesseret mig for boligindretning på. De ting som betyder noget for mig, og en hyggelig atmosfære har altid været de to aller vigtigste ting for mig i mit hjem, og det tror jeg aldrig nogensinde, kommer til at ændre sig. Det betyder også, at jeg er meget sikker i min stil, for jeg ved lige præcis, hvad jeg skal bruge for at opnå en hyggelig stemning.

ANNONCE

Hvad gør et rum hyggeligt for dig?

Et rum bliver for mig hyggeligt, når jeg kan se, hvem det er som der bor der. Personlige ting og lidt skæve loppefund er med til at give en helt særlig stemning. Jeg kan godt lide at man finder sin egen stil, og ikke går ud og køber alt, som lige er en del af den hotteste trend. Det er rigtig godt at mixe nyt og gammelt, og det er tit på den måde, at man opnår at skabe en rigtig hyggelig og personlig atmosfære.

ANNONCE
Ugens profil // Emilie Schwartzlose

Hvad er dit seneste interiørkøb?

Mit seneste køb er en Charles Eames stol i en støvet grøn med sorte ben. Det er et lidt dyrere køb, men noget jeg har ønsket mig meget længe. Det er min plan at købe mig et smukt rundt marmorbord, så den stol vil passe helt perfekt rundt om det bord.

ANNONCE

Hvordan vælger du, hvilket nips der skal stå fremme og hvad der skal gemmes væk?

Når jeg ind i mellem rykker rundt eller skal investere i nyt nips, så tænker og ser jeg det meget i farver. Jeg har aldrig været typen som har kørt limegrøn i en periode, og så har skiftet over til petroleumsblå. De helt naturlige nuancer som grå, hvid, støvet grøn og natur har altid været en naturlig del af mit hjem. Derfor betyder det ikke at jeg ikke kan have ting i farver, men jeg er klart mest til det naturlige udtryk. Jeg synes også, at det er med til at skabe en ro i mit hjem, og det har jeg brug for efter en lang dag.

ANNONCE

Skal man holde sig til kun én stil og farvetone i sit hjem?

Det er for mig meget vigtigt, at man finder lige den stil, som passer til en, for jeg tror på at det giver ro i ens hjem. Som ung kan det være svært at finde ud af, og finanserne er som regel heller ikke til det helt store. Men det kan altså også sagtens lade sig gøre, uden at man har den helst store pengepung. Jeg synes sagtens at man kan mixe forskellige ting, farver, nyt og gammelt og stilarter så længe det giver mening.

ANNONCE
Ugens profil // Emilie Schwartzlose

Mindre rum, som for eksempel badeværelset er ofte svære at indrette – hvad er dit bedste tip her?

På et badeværelse kan det være lidt svært, hvad man lige skal finde på, for at gøre det personligt og hyggeligt for det er som regel et af boligens aller mindste rum. Mit bedste råd vil være at have en kurv med toiletpapir i, find nogle flotte håndklæder som kan hænge ved siden af vasken. Brug fine flettede kurve som opbevaring af dine toiletsager så er det både praktisk og pænt. Selv er jeg ret glad for min løsning med min stige, hvor mine håndklæder hænger på. Det giver rummet noget hygge og personlighed. Et stearinlys ved siden af et par flettede kurve og en pæn duft som man vil have til at stå fremme, så får man hurtigt skabt sig et hyggeligt badeværelse.

ANNONCE

Hvor ofte skifter du dit interiør ud?

Jeg er ikke typen, som skifter alt ud i min bolig sådan lige fra den ene dag til den anden. Det er noget, jeg gør gradvist,hvis jeg vil lave noget om, og der er også ting som aldrig vil blive skiftet ud som for eksempel mit sofabord, som jeg har arvet af mine bedsteforældre. Jeg sætter stor pris på at have et smukt hjem, men jeg værner meget om de ting, som virkelig betyder noget for mig, og de ting bliver aldrig skiftet ud.

ANNONCE

Hvad tror du bliver den næste boligtrend?

Noget af det som allerede er trådt frem som en boligtrend er, at man maler alle vægge i hvert rum i en farve som grå, støvet grøn, beige eller blå. Der er rigtig mange som også maler dørene, så det bare er loft, gulv og fodlister og stuk som står som en kontrast til det farvede rum. Jeg er selv helt vil med den trend, og jeg tror, at den vil komme meget mere frem i løbet af dette efterår.

ANNONCE
Del

Seneste nyt