Aniston

Ugens profil // DeeDee Money

Det vidste du ikke om Youtuberen DeeDee Money

Det er blevet tid til et nyt interview, hvor du kan lære Youtuberen, Denise aka. DeeDee Money bedre at kende. Udover at være Youtuber, arbejder DeeDee på et reklamebureau til dagligt, og blandt andet som freelancer med tourmanagement med at producere content til de sociale medier til forskellige cool artister. Hun har blandt andet arbejdet med stjerner som Trina), JHUS og Davido.. Hun omtaler sig selv som "The new Oprah". 
Desuden, har vi på Aniston redaktionen et lille samarbejde på vej, hvor du kan lære DeeDee endnu bedre at kende, som vi glæder os til at vise jer.

ANNONCE

Navn: I am Denise aka DeeDee Money and i make things happen!
Lokation: København
Beskæftigelse: Uddannelsesmæssig har jeg en baggrund indenfor det politiske, en bachelor degree i political science og en master degree i Development and International Relations. Dog endte jeg arbejdsrelateret i stedet for op indenfor det kreative og arbejder i dag meget projektbaseret indenfor showbizz faget både i indland og udland. Jeg arbejder bl.a. som producer og projektleder på et reklamebureau der hedder Kadaver. Derudover arbejder jeg som freelancer i forbindelse tourmanagement og producerer i denne forbindelse også content til forskellige artisters SoMe channels. Jeg har bl.a. arbejdet med stjerner som Trina (Miami), JHUS (UK) og Davido (Nigeria). Jeg arbejder herudover også som influencer og creative director, hvor min indre kreative blæksprutte får lov til at shine igennem og dette vil i forhåbentlig komme til at opleve meget mere af igennem Aniston.dk

Beskriv dig selv med 3 ord: Energisk, inkluderende og organiseret

ANNONCE

Hvordan/hvornår startede du din YouTube-kanal? (Hvordan opstod ideen til DeeDee Money?)
Jeg fik ideen fra en venindes kæreste. Efter at han så mit lille studio, mit soveværelse (der kommer snart en 100 m tour af min lille hule, så I kan forholde jer til historien) forslog han mig at starte min egen YT kanal, hvor jeg skulle dele min passion for fashion! Jeg prøvede det af med en af mine kammerater som i forvejen arbejder i filmbranchen, og vi startede ud med at lave første afsnit af DeeDee Money Oxygen og herfra tog det fart! Alt hvad jeg ved om film, edit, udstyr etc. har jeg lært for min kammerat eller også har det været selvlært. Jeg har nu været i gang i knap 2 år, og det går kun fremad!

ANNONCE

Hvor får du dine ideer og inspiration fra?
Min passion for fashion er meget påvirket af mit humør og mit state of mind. Der er faktisk utrolig mange mennesker som spørger ind til, hvor min inspiration kommer fra når det kommer til fashion, da min stil er så anderledes fra, hvad man ellers er vant til at se på i det danske landskab. Det kommer indefra og er ren kreativitet. To ting der næsten altid er gennemgående ved min fashion er, hvad end jeg har på, så skal det være comfortable og farverigt. 
Mine direkte inspirationskilder indenfor fashion pt. vil jeg dog sige er fashion icon Rihanna, Marx Marni (Beyonces nuværende stylist) og Rox Brown (Creative Director of Vfiles).

ANNONCE

Hvad kan læserne forvente af videoer og indhold på din kanal?
En masse inspirerende og anderledes Look Books (Looks by DeeDee), produceret content af artister til SoMe, men ikke mindst MIG DeeDee som mine followers kommer meget mere ind på og forhåbentligt lære bedre at kende igennem mit nye show DeeDee Talk eller igennem mine Snapchat stories som OGSÅ er til at finde på min YT kanal.

ANNONCE

Hvad er din største drøm?
At få mit eget managementbureau, fordi jeg er god til det, jeg laver, samt at leve mine sidste dage i mit hus i Afrika omringet af min familie, fordi jeg er afrikaner af hjerte.

Hvad er det sjoveste/fedeste ved at lave YouTube videoer?
Fejl og blubers. 

ANNONCE
Ugens profil // DeeDee Money

Hvad er dit arbejdsmæssige fokus for tiden?
Det er lidt et hus hus projekt MEN music, talkshows og management! Det er hvad, jeg kan afsløre på nuværende tidspunkt!

Hvem ser du op til eller sammenligner dig selv med?
Oprah er nok en af de kvinder, som jeg reelt ser op til (ud over min mama)! Hendes måde at påvirke, influere og trendsætte på er på et niveau, hvor ikke mange kan følge med. Hvor ser jeg mig selv om 10 år? Im the new Oprah.

ANNONCE

Hvad er din guilty pleasure?
Chokolade og bland selv slik! OG SOVS!!

Hvad er dit næste shopping item?
Et par øreringe fra Swarowski. Som bonusinfo: Danmark har endelig fået sin helt egen Swarowski butik, så nu kan vi også være med! Butikken åbnede den 1. september 2017 og ligger på Fisketorvet i København.

ANNONCE

Hvis du kun måtte nævne 1 ting folk ikke ved om dig, hvad skulle det være og hvorfor?
Jeg er en af de mest følsomme mennesker, jeg kender i mit liv.

Hvad er dit næste eventyr? 
Nigeria.

Ugens profil // DeeDee Money
Del

Seneste nyt

Annonce