Aniston

Ugens opskrift: Chokolademousse…

... i mikroovnen. Hurtigmad fra mikroovnen

Så er det tid til dessert, men du har ikke tid til en timelang seance foran køkkengryderne. Har du en mikroovn og alle ingredienserne, kan den perfekte dessert laves på rekordtid! Inviter blot alle vennerne! Selvom der ikke er nok i én portion, vil det ikke tage lang tid at lave en ekstra!

Ingredienser:

  • 50 g mørk chokolade


  • 3/4 dl stærk kaffe


  • 3 blade husblas


  • 2 æggeblommer (økologiske)


  • 2 spsk sukker


  • 2 dl piskefløde


  • 2 æggehvider (økologiske)


  • Mandarinbåde


  • Evntuelt flødeskum


  • Bræk chokoladen i mindre stykker i en stor rundbundet skål (1½-2 liter) og tilsæt kaffen. Varm blandingen i mikrobølgeovnen ved 600 Watt i 1 minut - eller til chokoladen er smeltet.

    Pisk herefter blandingen til det er en ensartet masse.

    Læg husblassen i blød i koldt vand i en lille kop eller skål.

    Pisk æggeblommerne og sukker til en god æggesnaps. Bland herefter æggesnaps og chokoladeblanding sammen.

    Hæld vandet fra husblassen og smelt det i mikroovne ved 900 Watt i 20-30 sekunder. Hæld husblassen i en tynd stråle i chokolademassen, imens der røres godt. Lad herefter blandingen stivne let.

    Pisk fløden og bland den i. Pisk hviderne til hårdt skum, og vend det forsigtig i fromagen.

    Hæld fromagen i en serveringsskål, og lad den stivne helt i køleskab. Lige inden servering pyntes fromagen med syltede mandarin-både og flødeskum.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt