Ugens opskrift: Chili con carne
Hurtigmad i mikroovn
Ingredienser:
- 500 g hakket oksesmåkød
-
- 150 g løg
-
- 150 g grøn peber
-
- 150 g rød peber
-
- 1 fed hvidløg
-
- 400 g flåede dåsetomater
-
- 2 spsk tomatpuré
-
- 1 tsk chilipulver
-
- 1 knsp cayennepulver
-
- 1 knsp sort peber
-
- 1 ds baked beans
-
- Brød
-
Smulder kødet med en gaffel og kom det i en stor fladbundet skål. Dæk det til med et låg, og varm det i mikrobølgeovnen ved 900 Watt i 4 minutter. Rør rundt i kødet med en gaffel en gang imellem, og smulder det endnu mere.
Hak løg, peberfrugt og hvidløg, og bland det i kødet, hvorefter du rører det godt rundt.
Herefter blandes de flåede tomater, tomatpure, chilipulver, cayennepeber samt sort peber i og det hele blandes.
Dæk med låg eller mikrofilm. Mikrobølg ved 900 Watt i 10 minutter. Rør efter halvdelen af tiden. Tilsæt dåsebønnerne, rør rundt, dæk med låg eller mikrofilm og mikrobølg yderligere ved 600 Watt i 10 minutter.
Smag retten til og server med brød til.