Aniston

Ugens opskrift: Chili con carne…

Hurtigmad i mikroovn

I er nogle stykker hjemme hos dig - I er alle sultne, men ingen af jer gider at lave mad! Hvad skal I gøre? Du får øje på din mikroovn og foreslår en lille hurtig Chili Con Carne de Micro. Maden er hurtigt klar, og I kan smovse jer gennem et festmåltid!

Ingredienser:

  • 500 g hakket oksesmåkød


  • 150 g løg


  • 150 g grøn peber


  • 150 g rød peber


  • 1 fed hvidløg


  • 400 g flåede dåsetomater


  • 2 spsk tomatpuré


  • 1 tsk chilipulver


  • 1 knsp cayennepulver


  • 1 knsp sort peber


  • 1 ds baked beans


  • Brød


  • Smulder kødet med en gaffel og kom det i en stor fladbundet skål. Dæk det til med et låg, og varm det i mikrobølgeovnen ved 900 Watt i 4 minutter. Rør rundt i kødet med en gaffel en gang imellem, og smulder det endnu mere.

    Hak løg, peberfrugt og hvidløg, og bland det i kødet, hvorefter du rører det godt rundt.

    Herefter blandes de flåede tomater, tomatpure, chilipulver, cayennepeber samt sort peber i og det hele blandes.

    Dæk med låg eller mikrofilm. Mikrobølg ved 900 Watt i 10 minutter. Rør efter halvdelen af tiden. Tilsæt dåsebønnerne, rør rundt, dæk med låg eller mikrofilm og mikrobølg yderligere ved 600 Watt i 10 minutter.

    Smag retten til og server med brød til.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt