Aniston

Ugens opskrift: Cajun...

... skinkeschnitzler med blandede bønner og stegte rødløg

bønner, bønner, bønner og bønner - men det er ikke alt. Retten indeholder Sherry! Og det kan vel få enhver til at prøvesmage denne skønne ret, som krydres med hvidløg og cajun-krydderi! Folk med styr på sprutten vil synes godt om "Cajun-skinkeschnitzler med blandede bønner og stegte rødløg".

Ingredienser:

  • 4 skinke schnitzler inderlår 1-1½ cm tykke


  • olivenolie


  • Cajunkrydderi


  • 125 g. hvide bønner


  • 125 g. kidney bønner


  • 2 fed hvidløg


  • 1 løg


  • 2 laurbærblade


  • Salt


  • Peber


  • 250 g. grønne bønner


  • Olivenolie


  • Sherryvineddike eller anden eddike


  • 3-4 rødløg


  • 1/2 dl. sherry


  • 1/2 dl. sukker


  • Læg de tørrede bønner (hvide bønner og kidney bønner) i rigeligt koldt vand 10-12 timer i køleskab - hver slags for sig. Bland dem sammen, og kog dem i to gryder med frisk koldt vand, 1 helt hvidløgsfed, 1 halvt løg og 1 laurbærblad i hver gryde. Smag til med salt, og lad det koge til bønnerne er møre - ca. 45 minutter - se pakkens anvisninger. Hæld herefter bønnerne i en sigte, og lad dem dryppe af.

    Skær hvert rødløg i 4-5 skiver, sæt eventuelt en tandstikker i hver skive for at holde ringene sammen. Varm sherryen og opløs sukkeret heri. Hæld marinaden over løgskiverne. Lad dem trække i 20 minutter. Vend eventuelt løgene efter 10 minutter. Tag løgene op steg dem på en varm teflonpande ved middel varme i ca. 6 minutter. Læg dem i et fad, og hæld marinaden over igen.

    Rens de grønne bønner, og kog dem i letsaltet vand 3-4 minutter. Vend både de grønne bønner, hvide bønner og kidney bønnerne i olie og vineddike. Smag til med salt og peber og servér dem varme, lune eller kolde. Dup kødet tørt med køkkenrulle og drys schnitzlerne med Cajun-krydderiet. Varm olien på panden ved kraftig varme, og brun hurtigt schnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme og steg dem færdige 1,5-2 minutter på hver side til de er gennemstegte.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt