Aniston

Ugens opskrift: Brasiliansk…

... svinemørbrad med brune bønner

Brasiliansk svinemørbrad med brune bønner! Det er en "kødets ret", med både bacon, pølser og svin! Brune bønner lyder måske ikke så fantastisk, men sammen med den smagfulde Tempero skabes en helhed, som vil overaske enhver.

Ingredienser:

Tempero:


  • 3-4 forårsløg


  • 3 fed hvidløg


  • 2 tsk. salt


  • Tempero:

    Snit hvidløg og forårsløg fint, og blend det med salt til en jævn masse.

  • 100 g. røget bacon


  • 100 g. røgede, grove pølser


  • 1 spsk. smør


  • 250 g. kogte, brune bønner


  • 1 1/2 lauerbærblad


  • 4 forårsløg


  • 1/2 dl. vand


  • 100 g. groft majsmel


  • 750 g. svinemørbrad


  • Saften af 1/2 citron


  • 1 1/2 spsk. engelsk sauce


  • 1 spsk. smør


  • Snit bacon og pølser i tynde skiver. Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. Tempero på en pande, og steg bacon og pølseskiver heri, indtil det er gyldent. Tilsæt bønner, lauerbærblade og snittede forårsløg samt vand. Lad det hele dampe sammen i 30 minutter

    Vend majsmel i blandingen, og lad det koge sammen. Smag til med salt. Prik svinemørbraden let med en gaffel. Bland 1 spsk. Tempero med citronsaft, engelsk sauce og 1 spsk. smeltet smør.

    Pensel blandingen på svinemørbraden, og læg den i et ildfast fad. Brun den ved 220 grader i 10 minutter. Dæmp derefter varmen til 190 grader, og steg svinekødet i ca. 20 minutter.

    Tag kødet ud, pak det ind i stanniol, og lad det hvile 10 minutter inden det skæres ud og serveres sammen med de brune bønner.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt