Aniston

Ugens opskrift: Blomkålsrand...

... med kalkunsalat

Det er sommer og solen skinner. Man har ikke lyst til, at lave den helt store, tunge festmiddag. Så hvad er så mere rigtigt end en fedtfattig sommerret?

Ingredienser:

  • 1 blomkålshoved


  • 8 dl vand


  • 1 grønsagsbouillonterning


  • 2 røde peberfrugter


  • 8 blad Husblas


  • 1 spsk tomatpure


  • Del blomkålen i små buketter, og kog dem i letsaltet vand i ca. 8 minutter. Tilsæt grønsagsterningen. Rens de 2 røde peberfrugter, og skær dem i små stykker. Kog dem under låg i 10 minutter.

    Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré.

    Vrid husblassen op, og kom den i den kogende puré og rør til det er opløst.

    Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt til næste dag.

    Kalkunsalat:

  • 340 g kogt røget kalkun


  • 3 dl A 38


  • Salt


  • Friskkværnet peber


  • ½ frise salat


  • Snit kalkunkødet i tynde strimler. Skyl salaten og hak den let. Sammen med kalkunstrimlerne røres salaten sammen med A 38.

    Lad det trække 1 time. Herefter smages til med salt og peber.

    Kan serveres med flute til.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce