Aniston

Ugens opskrift: Armensk suppe...

... med lammekød

I sommervarmen er det ikke altid rart, med det helt store måltid. Tit har man bare lyst til en lille let ret. Derfor er den Armenske suppe med lammekød perfekt, da den ikke ligger så tungt i maven.

Ingredienser:

Kødboller:

  • 250 g. hakket lammekød


  • 1 lille løg


  • 1 æg


  • olie


  • salt


  • peber


  • Kødboller:

    Riv løget og bland det sammen med det hakkede kød. Tilsæt æg og olie. Salt og peber tilsættes efter smag. Rør farsen godt sammen.

    Suppe:

  • 1 bdt. dild


  • 4 tomater


  • ½ l. grundsuppe


  • 3/4 dl. ris


  • 1 grøn peber


  • 1 rød peber


  • salt


  • peber


  • Suppen:

    Grundsuppen kan være en suppe, som du for eksempel har kogt på suppeben i forvejen. Du kan også lave den på en bouillonterning, hvis du ikke lige har nogle suppeben på lager.

    Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.

    Kog suppen op, og tilsæt ris.

    Form farsen til kødboller, og læg dem i suppen. Kom derefter tomater og peberfrugter i suppen, og lad dem simre i ca. 20 minutter.

    Lige inden suppen serveres, drysses den friske dild over.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce