Ugens opskrift: Armensk suppe...
... med lammekød
Ingredienser:
Kødboller:
- 250 g. hakket lammekød
-
- 1 lille løg
-
- 1 æg
-
- olie
-
- salt
-
- peber
-
Kødboller:
Riv løget og bland det sammen med det hakkede kød. Tilsæt æg og olie. Salt og peber tilsættes efter smag. Rør farsen godt sammen.
Suppe: - 1 bdt. dild
-
- 4 tomater
-
- ½ l. grundsuppe
-
- 3/4 dl. ris
-
- 1 grøn peber
-
- 1 rød peber
-
- salt
-
- peber
-
Suppen:
Grundsuppen kan være en suppe, som du for eksempel har kogt på suppeben i forvejen. Du kan også lave den på en bouillonterning, hvis du ikke lige har nogle suppeben på lager.
Rens peberfrugterne og skær dem i tynde strimler. Skyl tomaterne og skær dem i både.
Kog suppen op, og tilsæt ris.
Form farsen til kødboller, og læg dem i suppen. Kom derefter tomater og peberfrugter i suppen, og lad dem simre i ca. 20 minutter.
Lige inden suppen serveres, drysses den friske dild over.