Aniston

Ugens opskrift: Albansk lammelever

Når man rejser rundt i forskellige lande, støder man på mange forskellige retter. En af dem er Albansk lammelever

Hvis man er typen, der elsker at rejse rundt og opleve forskellige lande og kulturer kan det være at man er stødt på denne Albanske ret. Hvis ikke, kan man altid lave en ret fra landet, for lige at finde ud af hvad der venter én, når man rejser ud.

Ingredienser:

  • 5-600 g. lammelever


  • 3-4 løg


  • 1 bundt persille


  • salt


  • sort peber


  • 3 spsk. mel


  • 1 tsk. Edelsüs-paprika


  • 4 spsk. olie


  • Løgene pilles og skæres i små stykker. Persillen vaskes, slynges til den er helt tør og hakkes godt. Begge dele røres godt sammen i en skål med salt og peber. Herefter dækkes blandingen til og sættes til side.

    Befri leveren for sener og skær den i godt 1 cm. store stykker. Bland mel og paprika i en dyb tallerken og vend leverstykkerne i blandingen.

    Varm olien op på en stegepande og steg leverstykkerne sprøde. Vend dem hyppigt i ca. 5 minutter. Tag panden af varmen, rør løgblandingen i og server retten med det samme.

    Til den albanske lammelever, er ristet brød og salat af røde, grønne og gule peberfrugter, det ideelle tilbehør.

Bon appetit!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce