Aniston

Ugen i sko

Syv dage - seks par sko ...

De fleste kvinder har et helt specielt forhold til sko. Jeg elsker mine - dem alle sammen! Og der er mange at vælge i mellem. Men det er alligevel ofte de samme, der bliver hevet frem.

Men hvordan ser ugen egentlig ud, hvis vi gør den op i sko?
Mandag var en helt almindelig kedelig mandag i jeans og mine totale favoritter fra New Balance, som jeg købte i efteråret. De passer lidt til det hele og er skønne at gå i! - Ugen i sko Mandag var en helt almindelig kedelig mandag i jeans og mine totale favoritter fra New Balance, som jeg købte i efteråret. De passer lidt til det hele og er skønne at gå i!
Tirsdag regnede det lidt, og det var køligt. Men så er mine smørbløde støvler fra ASH perfekte. De dur i (næsten) alt slags vejr - og ja, de skal se lidt trashede ud ;-) - Ugen i sko Tirsdag regnede det lidt, og det var køligt. Men så er mine smørbløde støvler fra ASH perfekte. De dur i (næsten) alt slags vejr - og ja, de skal se lidt trashede ud ;-)
Jeg har været fan af herresko eller brogues i årevis, og mit skab bugner af dem i alle afskygninger. Her et par fra ASOS i skøn gylden farve og med hvid kontrastsål. - Ugen i sko Jeg har været fan af herresko eller brogues i årevis, og mit skab bugner af dem i alle afskygninger. Her et par fra ASOS i skøn gylden farve og med hvid kontrastsål.
Skønne brogues i lak med neongul sål fra KB by Kurt Geiger, som blev shoppet i Selfridges i London i vinter. Perfekt til en torsdag, der skal tilføres lidt ekstra. - Ugen i sko Skønne brogues i lak med neongul sål fra KB by Kurt Geiger, som blev shoppet i Selfridges i London i vinter. Perfekt til en torsdag, der skal tilføres lidt ekstra.
Aaah, New Balance. Denne gang stylet med helt slim jeans fra FiveUnits. Gode på sådan en helt casual fredag. - Ugen i sko Aaah, New Balance. Denne gang stylet med helt slim jeans fra FiveUnits. Gode på sådan en helt casual fredag.
Farve skal der til! Og disse læderloafers fra ASOS tilfører lige det ekstra farvesplash til min lørdag, som der skal til! - Ugen i sko Farve skal der til! Og disse læderloafers fra ASOS tilfører lige det ekstra farvesplash til min lørdag, som der skal til!
Når solen endelig viser sit fjæs, så er det om at komme i de super hotte TOMS, som på kort tid har lagt verden ned - og således også undertegnede! Er vild med det casual look og med TOMS' version af en luksus-espadrillos! - Ugen i sko Når solen endelig viser sit fjæs, så er det om at komme i de super hotte TOMS, som på kort tid har lagt verden ned - og således også undertegnede! Er vild med det casual look og med TOMS' version af en luksus-espadrillos!
Del

Seneste nyt