Aniston

Udvikling af følelsesmæssig intelligens

Teknikker og øvelser, der styrker børns selvtillid og indre ro.

6 ud af 6 stjerner
Bogen "Udvikling af følelsesmæssig intelligens", er skrevet af Linda Lantieri, i samarbejde med Daniel Goleman.

Denne bog er lavet som en vejledning til, hvordan man som pædagog, lærer eller forældre kan hjælpe børnene, med at håndtere de stadig stigende krav der stilles til dem i det daglige. Her er tale om både
ANNONCE
Udvikling af følelsesmæssig intelligens
skoler, institutioner og bestemt ikke mindst i hjemmet.

I bogen, er der forskellige former for teknikker og øvelser, man kan gøre brug af. Udover selve bogen, følger der også en CD med, denne CD fungerer som en guide til de forskellige øvelser og teknikker. På CD-guiden er de forskellige øvelser og teknikker indelt efter hvilken aldersgruppe man har med at gøre. Det er Daniel Goleman der har udviklet CD-guiden, hvor den senere er blevet indtalt på dansk af Ole Boisen.

Bogen er skrevet i et sprog der er nemt at gå til. Hvilket gør, at man som læser ikke mister fokus, pga. overforbrug af fagudtryk, hvilket man ellers kunne have forestillet sig, kunne have været et problem. Bogen ligger vægt på en helhedsforståelse af processerne man gennemgår og tager et skridt ad gangen.

Dette er en god bog, der sagtens kan anbefales forældre og andre, der arbejder med børn til daglig. Man får en masse god viden fra bogen, men for folk uden børn vil det nok kræve at man har en personlig interesse indenfor området.

Borgens forlag.
Bogen er på 189sider og koster 229,- inkl CD med dansk tale af Ole Boysen
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce