Aniston

Udsalg!

Udsalgsræset er startet, hvad skal du gå efter

Store gule skilte med minus 50%, 70% og 80% over alt i butikkerne. Det er let at blive grebet af stemningen og shoppe amok under udsalg, men hvilke varer skal du gå efter for at få mest ud af dine penge?

  Som følge af finanskrisen har de fleste butikker rykket
Udsalg!
udsalget fra august til juni, og det er en fordel for
forbrugerne, der nu har muligheden for at opdatere deres sommergarderobe til udsalgspris.

Du kan prøve sommerens nye spændende mønstre og farver, som butikkerne i øjeblikket bugner af. Eller du kan købe nyt til din basisgarderobe, som holder hele året, og som løbende kan opdateres med sæsonens hotteste trends. Og netop det er en god ide under et udsalg. En god basisgarderobe er grundlaget for resten af din stil, og kan gøre alt andet i dit skab brugbart.

Basisgarderoben
Stil, smag og kroppens former er naturligvis forskellig fra person til person, og derfor kan basisgarderoben også variere. Hvis du er en udpræget feminin kjole pige, skal du naturligvis ikke investere i et par jeans, og omvendt hvis du lever i dine jeans, er en kjole selvfølgelig ikke et must i dit skab. Din hverdag betyder også noget for din basis garderobe. Hvis du cykler 10 km til jobbet hver dag i alt slags vejr, er stiletter og tynde silkejakker nok ikke det rigtige for dig. Se derfor realistisk på din hverdag og din stil, før du laver en liste over basis købene, og løber mod butikkerne.

Shoppelisten
Der er enkelte retningslinjer de fleste kan følge som f. eks. farver. Gode basis farver er neutrale nuancer som hvid, beige, grå, sand, brun, mørk blå og de store vindere petroleum og sort, der klæder de fleste.

Som sagt er din stil afgørende for hvordan din basisgarderobe er opbygget, men med den følgende liste er de fleste piger dækket godt ind.

 • Et par velsiddende jeans
 • En kjole. Der kan dresses op til fest og ned til hverdag
 • Tanktoppe og T-shirts i neutrale snit og farver
 • En cardigan i god kvalitet
 • En vinterfrakke i neutral farve som sort, grå eller mærk blå.
 • En sommerjakke. F. eks en kort skind/ruskinds jakke eller en blazer. Igen i en neutral farve men om sommeren må den gerne være lys
 • Et par mørke støvler
 • Et par flade sko. Her er ballarinaer en god mulighed da de både er pæne og behagelige
 • Et par sorte høje stiletter der giver dig en smuk holdning 
 • En læder taske i god kvalitet du kan bruge til hverdag, oftes passer en mellemstor størrelse godt til hverdagsbrug
 • Gode bhér. Tag dig tiden til at blive målt i en undertøjsbutik så du finder din rigtige størrelse. En god bh kan gøre underværker for din krop, mens det modsatte kan ødelægge hele din figur.
 • Trusser. Man kan få så meget hjælp i undertøj der både løfter, strammer ind og fremhæver de rigtige steder, gå derfor på opdagelse og prøve dig frem i butikken.

 • Accessories som tørklæder, bælter, solbriller osv. er naturligvis uundværlige. Det er det der fremhæver din personlige stil, og specielt under et udsalg er muligheden for at prøve grænser af og lege med dit udtryk. Kig i highstreet butikkerne som H&M, Topshop, Pieces og Gina Tricot der har et bredt udvalg af tilbehør, som ofte er sat helt ned til 30, 40 og 50kr når der er udsalg.

ANNONCE
Udsalg!
Afsted til butikkerne
Inden du hiver varene ned fra hylderne og svinger dankortet, så husk at man let kan få udsalgs feber og bare shoppe løs. Spørg derfor dig selv om dette, før du putter det i kurven. Passer det til resten af min garderobe? Har jeg lyst til at have den på imorgen? Kan jeg mikse det på kryds og tværs, med resten af det jeg har hjemme i skabet? Hvis ikke du kan sige ja til det, så skal du ikke købe den.

God shopping!
ANNONCE
Del

Seneste nyt