Aniston

Tylskørt - pift din hverdag op

Tylskørt er ofte noget, de fleste forbinder med store balkjoler eller udklædningsfester, men behøver det i virkeligheden at være sådan?

Vi ser ofte, hvordan store brudekjoler har store, smukke tylskørter, og det er helt okay. Men tropper du op i et tylskørt på arbejdet, får du måske skøre blikke. For det hører sig ikke til. Men hvem bestemmer det? Med et tylskørt sætter du farve på dine grå omgivelser, og man kan ikke undgå at blive glad, når man eksempelvis ser et tylskørt i rød og grøn

Pift din hverdag op med et tylskørt. Moden dikterer heldigvis farver. 

Vær moderne i farver

Den nordiske stil vil typisk være forbundet med sorte, grå og brunlige nuancer. Vi skejer ikke så meget ud på den front. Der er dog ved at ske en modtendens i modebilledet, hvor farver og mønstrer dominerer. Det kan godt virke grænseoverskridende at forlade sin sikre grålige havn, men farver er moderne, og farver hæver humøret. 

Der er faktisk ikke nogle grænser for, hvor farverig din stil må være. Der er ikke regler for, hvilke farver, der skal sammensættes, og endnu bedre er det, at du også “må” sammensætte forskellige mønstre og strukturer. 

Her er et tylskørt jo perfekt. Kombinér dit tylskørt med farverige bluser, toppe, t-shirts og jakker. Tilsæt sko med helt andre mønstre og farver. Vær en omvandrende candyfloss, og tiltræk positiv opmærksomhed. 

Tylskørter behøver ikke at være pompøse. Du kan sagtens bruge mere afdæmpede tylskørter, hvis du ikke er helt klar til den store farvelade. Prøv dig frem. Du vil opleve, at du bliver mere og mere farvemodig, jo mere du prøver dig frem. 

Fuldend dit look med billig neglelak

Er du i gang med den helt store picassopalette, bør du afslutte dit look med billig neglelak i neon farver. 80’ernes pompøse og farverige modeunivers er på retur, og neon er moderne igen. Med en billig neglelak kan du hurtigt skifte dit look og få et helt andet udtryk. 

Det kan godt få en cirkusklang med både tylskørt og neon-neglelak, og du skal blot gøre, som du føler for. Undlad eventuelt tylskørt, og brug billig neon neglelak til at pifte hverdagen lidt op. En flot neglelak kan pifte alle outfits op, og du kan sagtens tilføre lidt neon til din hverdag uden at vække for meget opsigt, hvis du er betænksom ved at skille dig for meget ud. Prøv dig frem.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce