Aniston

Twitter

Først var der MySpace, så kom Facebook og nu mødes vi så på Twitter.

I marts 2006 sad software arkitekten Jack Dorsey, og overvejede hvordan han nemmest kunne følge med i, hvad hans venner lavede lige her og nu, uden at han skulle ringe til dem eller besøge dem.
Twitter
Der var ikke langt fra tanke til handling, og dermed til starten af det sociale netværk Twitter. Man regner med at Twitter idag har et sted mellem 4 og 5 millioner brugere. For kort tid siden blev Danmark udnævnt til det land med flest Facebook brugere pr indbyggertal. Mon ikke det blot er et tidsspørgsmål om tid, før det samme er tilfældet med Twitter.

Ligesom på MySpace og Facebook, starter man med at oprette en profil samt et brugernavn. Men hvor man på Myspace kan påføre musik, og man på Facebook kan tage alverdens test's, er Twitter betydeligt nemmere og mere enkel i sin opbygning. Du behøver heller ikke nødvendigvisd have din pc ved hånden, da Twitter kan bruges over din mobiltelefon.

Twitter har fået en del omtale, da brugere har modtaget nyheder hurtigere over Twitter end gennem de gængse nyhedsmedier, et eksempel er Turkish Airlines flystyrtet ved Schiphol-lufthavnen i februar 2009.

I april 2008 lancerede siden en japansk version.

En stigende del af Twitter-trafikken går uden om det oprindelige website http://twitter.com/. Twitter stiller et API til rådighed, som gør det muligt for 3. parts firmaer at udvikle nye services eller programmer. Blandt de firmaer som har en udbygget Twitter funktion er bl.a. Twitterfall og Tweetdeck. Eller se exempelvis: http://twittertraffictips.com/

Opret din egen profil på: http://twitter.com/

Twitter du???
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce