Aniston

Twilight Graphic Novel

Ekstra guf med flotte illustrationer til de hungrende Twilight-fans.

7 ud af 6 stjerner
Twilight Graphic Novel
Twilight Graphic Novel
Hvis du ikke fik nok, da du læste Twilight-bøgerne som roman, kan du nu få historien som graphic novel - eller i hvert tilfælde foreløbigt første del af en ny serie, der sætter billeder på Stephenie Meyers fortælling om Bella, Edward og resten af menneskene og vampyrerne i Forks.

"Twilight - Graphic Novel" følger handlingen fra Meyers Twilight, og det er del et, der nu er i handlen. 

Den velkendte historie
Historien følger Bella Swan, der netop er flyttet til Forks, den våde og tågede soveby, der er omgivet af store skove og ligger i staten Washington. 

Bella forventer ikke andet end regn og kedsomhed, men da hun møder den gådefulde Edward Cullen, sker der en på samme tid vidunderlig og dybt foruroligende forandring i hendes liv. 

Blandt Edwards mange hemmeligheder, er der én altafgørende omstændighed, der vil kunne koste Bella livet - og truslen kommer både fra Edward og fra hans slægtninge. 

Edward er nemlig vampyr, en hemmelighed som det hidtil er lykkedes ham at skjule, men hans fascination af Bella, gør det vanskeligt for ham at kontrollere de stærke kræfter både i ham selv og i hans omgivelser.

Midt i deres stærke tiltrækning balancerer Edward og Bella på en knivsæg mellem begær og stor fare.

Men hvis du er fan... Ja, så kender du nok den del af sagen...

Flot graphic novel
Meyers har arbejdet tæt sammen med kunstneren Young Kim for at få det helt perfekte grafiske udtryk af hendes personlige visuelle vision. 

Det er der kommet et rigtigt flot resultat ud af, som sætter dramatiske billeder på den allerede velkendte historie.

Det er anderledes og skægt at se historien i en ny indpakning - også selvom man jo godt ved, hvordan det hele ender.

Resultatet er således blevet en smuk graphic novel-udgave af historien, holdt i en blanding af sort-hvid og farvetoninger. 

Historien fejler fortsat intet, så hvis du er fan og kan tåle at få den fortalt igen, så vil Twilight som graphic novel være svær at komme uden om. Og dette er blot første del. Jeg ser frem til fortsættelsen...

"Twilight - Graphic Novel" er udgivet af Carlsen og udkommet den 23. juni 2010 til vejl. udsalgspris på 149,95 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce