Aniston

Twilight fanevent

Tag til eksklusivt Twilight fanevent og mød Bronson Pelletier fra filmen.

Twilight fanevent
Det er ikke kun julen, der nærmer sig. Det gør DVD- og BluRay-udgivelsen af "Eclipse" også.

Allerede på søndag, 5. december, udkommer 'The Twilight Saga: Eclipse' på DVD og Blu-ray sammen med en masse  ekstramateriale.

Udgivelsen fejres allerede lørdag aften med et spændende midnatsevent for alle os danske Twilight-fans, og blandt deltagerne vil der være en af de velkendte ansigter fra filmen.

'Twilight: Eclipse' DVD- og Blu-ray-udgivelserne indeholder store mængder ekstramateriale - faktisk over tre timers materiale på standardudgivelsen. Men som en ekstra treat til den danske Twilight-fanskare er der altså arrangeret en særvisning af 'Eclipse' i Palads Biografen i København med eksklusivt besøg af Twilight-skuespiller, Bronson Pelletier.

Bronson er glad for Danmark
Bronson Pelletier spiller varulven Jared i både 'Twilight: New Moon' og 'Twilight: Eclipse' og er selvfølgelig også på rollelisten for den stort anlagte, todelte Twilight-afslutning, 'Twilight: Breaking Dawn', der får biografpremiere i henholdsvis 2011 og 2012.

Bronson Pelletier besøgte også Danmark ved biografpremieren på 'Twilight: New Moon' i efteråret 2009 og har siden dengang fået et tættere forhold til Danmark gennem forholdet til sin danske kæreste, Sabine, der også vil være tilstede ved faneventen.
ANNONCE
Twilight fanevent
Signering og fanfotos
Særvisningen af 'Twilight: Eclipse' indledes med en spørgerunde med Bronson Pelletier og kæresten Sabine, hvor heldige danske fans får mulighed for selv at stille spørgsmålene.

Efter visningen holder Blockbuster på Vesterbrogade midnatsåbent for at give fansene har mulighed for at købe 'Eclipse' og få filmen signeret af Bronson Pelletier, som vil være til stede i butikken.

Der vil desuden bliver uddelt plakater, og de helt heldige kan få taget et foto sammen med Bronson Pelletier.
 
I Blockbusters butik på Vesterbrogade 84 vil Bronson Pelletier skrive autografer på både DVD'er og Blu-ray's, og man vil kunne få Eclipse-signaturplakater med Bella, Edward og Jakob. For de ekstra heldige er der også mulighed for at få taget et billede sammen med filmstjernen.
 

Særvisningen af "Eclipse" finder sted lørdag den 4. december kl. 21.30 i Palads Biografen i København, og natten til søndag d. 5. december, hvor Blockbuster på Vesterbrogade nr. 84 åbner dørene for de danske Twilight-fans kl 23.59.

Billetter til særvisningen koster 40 kr. og kan købes på Kino.dk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce