Aniston

Twenty8Twelve hos Styledoctor.dk

Den danske webshop har sikret sig søstrene Millers cool kollektion.

T-shirt i den blødeste kvalitet fra Twenty8Twelve by s.miller. V-neck, løs, oversize pasform og blødt, let materiale i 100% modal. Twenty8Twelve print fortil. Størrelse: XS, S, M, L, XL Farve: Candle Style: Alexa Materiale: 100% modal. Forhandles på styledoctor.dk - Twenty8Twelve hos Styledoctor.dk T-shirt i den blødeste kvalitet fra Twenty8Twelve by s.miller. V-neck, løs, oversize pasform og blødt, let materiale i 100% modal. Twenty8Twelve print fortil. Størrelse: XS, S, M, L, XL Farve: Candle Style: Alexa Materiale: 100% modal. Forhandles på styledoctor.dk
Enhver fashionista med respekt for sig selv har luret nogle tricks af hos stilikonet Sienna Miller, som er lige så kendt for sin gode stil som for sit skuespil.

Fashionistaen har sikkert også siddet i ny og næ og savlet over Sienna Miller og hendes søster Savannah Millers egne designlækkerier, der går under navnet Twenty8Twelve.

De to søstre henrykker nemlig i øjeblikket både den hjemlige britiske modeverden og den internationale, og nu kan deres lækre kluns købes på den danske webshop Styledoctor.dk.

En farlig søster-cocktail
Skønne Sienna Miller er et af tidens mest fotograferede stilikoner med sin meget enkle og boheme-agtige stil, og hun er et perfekt match med søsteren Savannah Miller, som er uddannet fra den legendariske Central Saint Martin, der har udklækket blandt andet Stella McCartney, Henrik Vibskov og Peter Jensen.

Sammen er søstrene Miller en farlig cocktail, og de har skabt Twenty8Twelve by s.miller, som mest af alt er farlig for din pengepung!

Styledoctor.dk kan du dog shoppe løs af alle lækkerierne - og slippe for de sommetider høje portopriser hos de engelske webshops samt nyde godt af fri fragt ved køb for over 800 kr.

To die for!
Og den nye efterårs- og vinterkollektion er netop landet på siden.

Twenty8Twelves seneste kollektion spænder over skønne strik, skind, printede bukser og Siennas eget trademark: De super stramme Devoto jeans.

Herudover er der lækre basisting, der går dit modehjerte til at smelte. Se evt. den skønne Army Racer Tank i galleriet. Den er da "to die for!!"

Kig desuden forbi Styledoctor.dk, hvis du er til Pepe Jeans, Forrest & Bob og Paul Smith.


ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce