Aniston

Tvillinge boom

De kendte får baby'er i dobbelpack

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at USA er kendt som det land i verden, hvor alt gøres i stor målestok, og hvor overflod er på dagsordenen. Det har flere af de kendte åbenbart taget bogstaveligt, for aldrig før har så mange været gravide med - eller fået - tvillinger.
ANNONCE
Tvillinge boom
Først gjorde Julia Robberts det. I 2004 blev hun i den stolte alder af 37 år førstegangsmor. Sammen med manden Danny Moder fik de tvillingerne med de ret så specielle navne Phinnaeus Walter og Hazel Patricia. Jeg er sikker på, at de vil være deres forældre evigt taknemmelige for kreativiteten.

Nu ser det så ud til næsten at være blevet en hel trend 'over there'. Latinoparret Jennifer Lopez og Marc Anthony er netop blevet forældre til en lille pige og en lille dreng her i fredags.

Den lækre sild fra serien Dark Angel og superhelte filmene De fantastiske fire Jessica Alba satser også, sammen med kæresten Cash Warren, på dobbelt.
 
Og selv Hollywood's mest eftertragtede par Angelina Jolie og Brad Pitt venter ifølge rygterne tvillinger. Man må sige, at den kære Brad har taget meget revanche efter sit barnløse ægteskab med Jennifer Aniston.

Rækken af tvillinger slutter dog ikke her, men fortsætter med Dixie Chick's sangerinden Martie McGuire, som i samme år som Julia Roberts selv fik to små piger.
 
Senere samme år fik den vilde tøs fra filmen 'Telma and Louise', den evigt dejlige Geena Davis, to små drenge i den stolte alder af 48 år.

Senest har der været ballade om Elvis' datter, Lisa Marie Presley, efter at nogle paparazzier fangede hende med et noget uskønt look. Fortørnet måtte hun bekende, at kiloerne hun havde taget på, ikke skyldes rent overvægt, men at hun ventede tvillinger.

Egentlig skulle det have været holdt hemmeligt nogen tid endnu, hvordan hun så end havde tænkt sig det skulle foregå, og hun sagsøger derfor ugebladet som bragte historien. 

Så de dage hvor de ellers mest berømte tvillinger i filmbyen, The Olsen Twins, kunne regere uden konkurrence, ser ud til snart at være ovre.
ANNONCE
Tvillinge boom
Del

Seneste nyt

Annonce