Aniston

TV3 satser stort

To nye serier upcomming

Så prøver TV3 igen, og der satses stort. Kanalen har skrabet masser af danske stjerner til, så spørgsmålet er bare, om det bliver lige så stort, som det er slået op. Hvem husker ikke med rædsel "Hvide Løgne"? Men, det lover da ikke helt skidt.
TV3 satser stort
Få lattermusklerne i brug
"Maj og Charlie" hedder den ene serie, og den lægger op til en hel del underholdning. Charlie er skuespiller, og Maj er ved at gøre karriere som stand-up komiker. De kender intet til hinanden, lige indtil den dag hvor deres kærester slår op for at være sammen med hinanden.

Forbindelsen er skabt, men det er ikke helt uproblematisk. Der er lagt op til en komedie uden lige, hvor ekskærestens kæreste er ens nye vens ekskæreste.

TV3 har hyret en flok dygtige, unge skuespillere fra den danske scene, herunder Sofie Lassen-Kahlke, Johannes Lilleøre, Mira Wanting, Anne Vester Høyer, Ken Vedsegaard og en rigtig godte for os tøser, David Owe.

Serien forventes at få præmiere i efteråret 2007 eller foråret 2008.

Højspændt drama
Ligeledes blænder TV3 op for "2900 Happiness", som foregår i Hellerup, Danmarks eget Beverly Hills med masser af spolerede rigmandsbørn med store ambitioner. Det er krakelerende familieidyl, facadekærlighed og højspændt drama.

Endnu engang er Sofie Lassen-Kahlke med på rollelisten sammen med en masse kendte, danske skuespillere.

Allerede nu er 48 afsnit i kassen, men præmieredatoen er endnu ikke offentliggjort.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce