Aniston

Tutti Frutti by M.O.S

Sommerens måske hotteste accessorie...

Hvis du skal være med på en af sommerens absolut hotteste trends, skal du blot have 149 kr. op ad lommen.

Tutti Frutti by M.O.S
De er overalt: De farverige ure af silikone, som går under det meget passende navn "Tutti Frutti".

De farvestrålende ure, der også kan bruges som armbånd og gerne med flere på samme arm, findes i intet mindre end 30 farver, så der er virkeligt mulighed for at kombinere dine helt egne favoritfarver eller bare købe flere, så du har til flere outfits.

Tre af farverne er desuden "magiske", fordi de er lavet med en type varmefølsomt pigment, der skifter farve, hvis du eksempelvis bliver stresset.

Silikonen, som Tutti Frutti by M.O.S er lavet af, er tilsat naturligt Turmalinpulver, som er kendt for sin positive effekt på kroppen; negativ energi og ubalance versus positiv energi og balance! Så urene er ikke bare cool og praktiske. De skulle altså også være gode for dig og din krop, og det giver god karma!

Uret er perfekt til sommerferien, fordi det er vandtæt, og så er det nok langt mere modstandsdygtigt mod strandsand end de fleste andre ure.

Tutti Frutti by M.O.S laves i både small, medium og large, så der er et ur til enhver størrelse - også børnene, og vi spår dem til at blive lidt af et musthave denne sommer hos både store og små.

Tutti Frutti-urene er nemlig perfekte til strand, løb, festival og alle de andre dejlige sommeraktiviteter - også en cykeltur i en slem sommerbyge.

Tutti Frutti by M.O.S har en vejl. udsalgspris på 149 kr./stk. Nærmeste forhandler oplyses på 32 14 88 94
ANNONCE
Del

Seneste nyt