Aniston

Tuborg gi'r en kvajebajer

Og snart hiver de også flyttebajere, håndbajere, hyggebajere, fredagsøl og meget andet godt op af hatten.

Heldigvis kan jeg rigtig godt lide Tuborg, så jeg napper da gerne en kvajebajer. Og nej, det er ikke mig, der har uploadet fotoet på hovedet ;-) - Tuborg gi'r en kvajebajer Heldigvis kan jeg rigtig godt lide Tuborg, så jeg napper da gerne en kvajebajer. Og nej, det er ikke mig, der har uploadet fotoet på hovedet ;-)
Der er en ekstra grund til at gå ud og købe en dejlig kold Tuborg i den kommende tid.

Tuborg har nemlig fundet på en lille fin gimmick, som gør det lidt sjovere at drikke øl.

Over de næste tre måneder kan den kolde Tuborg nemlig være klædt ud som enten kvajebajer, flyttebajer, håndbajer, hyggebajer, fredagsøl eller noget helt sjette.

I alt får intet mindre end 30 millioner (!!) Tuborg-dåser en ny indpakning, og de første 1,5 millioner dåser kvajebajere er allerede sendt i handlen.

Det er Tuborgs ”nye ølkuske”, Torben (Magnus Millang) og Jørgen (Martin Høgsted), der er omdrejningspunktet og ansigtet udadtil i Tuborgs nye univers.

Og disse to karakterer vil i dialog med danskerne, og opfordrer derfor os alle sammen til at komme med nye øl-favoritter opfundet til lejligheden. 

Hvis du også er vild med Tuborg, så kan du følge hele balladen inde på Tuborgs Facebook-side, hvor ølkuskenes øl-sketches løbende lægges på.

Her kan du også uploade dit bud på en ny type øl. Tuborgs eneste krav er, at ingen anledning er for ringe til, at den kan nydes over en øl.
ANNONCE
Tuborg gi'r en kvajebajer
Del

Seneste nyt