Aniston

Trusser for fred

Brug blonderne som politisk protest

Vi kvinder har altid vidst at trusser især dem med masser af frække blonder, kan bruges til andet og mere end bare at holde varmen. Man kan bruge dem til at opnå noget, som lokkemiddel til en træt kæreste eller for bare at føle os en tand mere lækre.
ANNONCE
Trusser for fred
Men nu er de samme trusser også gået hen, og blevet et våben i den politiske kamp. Ikke som de gjorde det i Clinton/Monica Lewinsky sagen, men som en virkelig magtfactor.

"Panties for peace" på dansk "Trusser for fred", hedder organisationen og målet er diktaturet i Myanmar. Intet andet land har som det tidligere Burma, nu Myanmar, været i medierne på det sidste. Grunden er at landet bliver ledet af en militærjunta, og de sidste ugers demonstration har med al tydelighed vist folkets modvilje. Der er vidst ingen af os som ikke har set budistiske muke og nonner demonstrere og efterfølgende blive anholdt på grusomste vis.

Foreningen "Panties for peace" forklarer at de overtroiske ledere i Myanmar, tror at det at berøre eller blot komme i kontakt med kvinders undertøj, bringer ulykke og dræner dem for magt. Det har tusinder af kvinder fra Thailand, Australien, USA og Europa taget til sig, og sender nu pakkevis af trusser til landets ledere, for at vise deres foragt. De kan også indleveres på nærmeste ambassade.

Indtil videre er der ikke kommet nogen respons fra militærjuntaen eller general Than Shwe, men tænk om man virkelig kunne vælte et militærdiktatur med trusser i stedet for militærmagt, så vil jeg virkelig mene der er håb for fremtiden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce