Aniston

Tropisk sommermode

Føl dig som en eksotisk gudinde i sommerens hotteste mode. Den står på flagrende kjoler, hotpants og minien i frække farver og med blomster og somerfugle som print

Tropisk sommermode
Kast dig denne sommer ud i både et sødt, sexet og sporty look, som du opnår med små bikinier, hotpants og flagrende kjoler i sprudlende farver. En ting er dog sikkert, der er dømt trope stemning.

De internationale modeskabere må have haft tropeøer i tankerne og latinamerikansk musik i baggrunden, da de tegnede årets farverige sommerkollektioner. Tendensen er nemlig kulørte farver, hvilket også var modebilledet i sidste sæson, forskellen er dog, at der i år også er masser af blomster, sommerfugle, frugter og planter på tøjet og som accessories. Med blomsterne bliver både den funky og romantiske stil dyrket, og sommerfuglen ses både som et romantisk tilbehør i form af for eksempel brocher, hårpynt og som print på tøjet.

Når du går på stranden, gaden eller danser på diskoteket denne sommer, skal din kjole ikke være stram og kropsnær men derimod luftig og let. Farverne er her kulørte, men også beige, hvid og guld er med i modebilledet.

Patrizia Pepe, Bruuns Bazaar og H&M har en række af disse smukke kjoler.

Hvis du absolut vil ned i noget kropsnært, så er hotpants og mininederdelen det absolutte bedste valg. Her er det både denim og sportstypen, som er fremme og på catwalken ses hotpantsene og minien i adskillige kombinationsmuligheder. Både sammen med en tanktop for at opnå et sporty look, og med en feminin bluse for at få et mere sexet look.

Hvis du vil kaste dig ud i sommeren iført hotpants og minien har Zara, Flying A og D&G et godt udvalg.

Så hvis turen ikke går til troperne, opnår du stemningen ved at iføre dig sommermodens utallige farver og tilbehør som blomster og frugter. Og når du i sommerens løb kaster dig ud i nattelivet, så drik eksotiske cocktails og dans til pulserende salsa rytmer, og du vil føle dig som en gudinde fra en trope ø.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE