Aniston

Triumph Body Make-up

Homewear, der giver dig lyst til bare at blive hjemme ...

Vi står op, springer ud af nattøjet og hopper i stramme jeans og en stiv blazer og måske en lille højhælet støvle - og så er vi klar til job. Pænt, men ikke specielt behageligt! Ikke desto mindre er det de færreste arbejdspladser, hvor det er accepteret, at man tropper op i campinghabit ...

Men når vi så er hjemme, kan vi krænge os ud af de stramme jeans, den stive blazer og de ubehagelige sko og hoppe i noget, der er meget mere behageligt.

Og netop det behagelige er der lagt maksimalt vægt på i Triumphs nye Body Make-Up-serie, som er en kollektion af homewear styles og undertøj, som man næsten ikke har lyst til at tage af igen, når først man er kommet i det!
ANNONCE
Body Make-up-serien er bundet sammen med fine silkebånd, der sidder hæftet i et karakteristisk lille  - Triumph Body Make-up Body Make-up-serien er bundet sammen med fine silkebånd, der sidder hæftet i et karakteristisk lille
Når man køber Triumph Body Make-Up er de fine sager rullet sammen på fineste vis. - Triumph Body Make-up Når man køber Triumph Body Make-Up er de fine sager rullet sammen på fineste vis.
Næsten som at være nøgen ...
Triumphs Body Make-Up er udført i både meget bløde og lette materialer, som gør, at man næsten ikke føler, man har noget tøj på kroppen.

Og mange af modellerne i serien er faktisk så fine og i så lækre kvaliteter, at man også sagtens kan bruge dem uden for hjemmet.

Jeg er eksempelvis blevet set på job adskillige gange i et par af toppene fra serien, og det har været en ren fornøjelse at sidde på kontoret i så bløde, luftige og skønne materialer.

Bukserne i serien kan man faktisk også vove sig i træningslokalet med, fordi de er så fleksible, at de er rigtigt gode at iføre sig, hvis man er til at meditere, til yoga eller pilates, hvor der helst ikke er noget, der må stramme undervejs. Men de er også noget af det blødeste, jeg har iført mig, når jeg skulle sove. Og så er de i øvrigt pæne!
ANNONCE
Super cool baggy pants, der er oplagte til at dyrke yoga i - eller bare sofahygge i weekenden. - Triumph Body Make-up Super cool baggy pants, der er oplagte til at dyrke yoga i - eller bare sofahygge i weekenden.
Mange farver - gode priser
Endnu en grund til at blive forelsket i Triumphs Body Make-Up-serie (som om vi manglede flere ...) er, at serien findes i både nogle faste basis-farver (sort, grå, vanilie, hudfarvet) og i sæsonfarver. Og at priserne, ikke mindst, er super fair!

Så er du ikke allerede forfaldet til Triumphs nye lounge- og homewear-serie, så skynd dig ud i butikken og mærk de lækre sager! (Find nærmeste Triumph-forhandler her.)


Priseksempler fra Triumph Body Make-Up-serien:
Triumph Body Make-Up kortærmet top: Vejl. udsalgspris 179 kr.
Triumph Body Make-Up natkjole/tunika: Vejl. udsalgspris 199 kr.
Triumph Body Make-Up lange bukser med bred linning: Vejl. udsalgspris 249 kr.

Triumph Body Make-Up stumpebukser: Vekl. udsalgspris 249 kr.
ANNONCE
Kvaliteten på Body Make-Up er virkeligt sensationel - og de forskellige styles byder på små, underspillede detaljer. - Triumph Body Make-up Kvaliteten på Body Make-Up er virkeligt sensationel - og de forskellige styles byder på små, underspillede detaljer.
Fine detaljer på den kortærmede top i serien. - Triumph Body Make-up Fine detaljer på den kortærmede top i serien.
Sød sløjfe og de karakteristiske bånd, som man kan bruge til at holde tøjet sammen i en rulle. - Triumph Body Make-up Sød sløjfe og de karakteristiske bånd, som man kan bruge til at holde tøjet sammen i en rulle.
Når først man har prøvet Triumph Body Make-Up, er man blevet noget nær afhængig. Mit næste fix må blive undertøj fra serien :) - Triumph Body Make-up Når først man har prøvet Triumph Body Make-Up, er man blevet noget nær afhængig. Mit næste fix må blive undertøj fra serien :)
Del

Seneste nyt

Annonce