Aniston

Trimning af kroppen er hot op til sommerferien

Knap hver anden smukkeserer sig inden årets store ferie

Trimning af kroppen er hot op til sommerferien
De ekstra kilo, vi har spist os til over vinteren, og hårene på benene har gennem flere måneder været pakket væk under flere lag tøj.

Men nu nærmer sommeren og dermed sommerferien og bikini-tid sig med hastige skridt.
 
Og knap hver anden dansker (47 pct.) forbereder sig tilsyneladende fysisk til at hoppe i shorts, toppe og bikini på årets sommerferie.
 
Specielt vi kvinder går op i at tage os godt ud til årets sommerferie. Seks ud af ti (59 pct.) sætter således alle sejl til, inden bikinisæsonen for alvor går i gang.
 
Det viser en undersøgelse foretaget af hoteleksperten Hotels.com blandt 1.197 danskere fra hele landet.
 
Hårpragten tæmmes inden bikinisæsonen
Når det kommer til de kropslige forberedelser op til sommerferien, er det specielt håret på både krop og hoved, der trænger til en omgang, inden solsengen ved hotelpoolen skal indtages.
 
Hver femte (19 pct.) sørger således for at vokse eller barbere ben, inden de skal vise dem frem i sommersolen. Og hver femte (19 pct.) slår vejen omkring frisøren.

Rigtig mange (17 pct.) sørger desuden for at tæmme håret under armene, mens hver tiende (10 pct.) også giver bikinilinjen en trimning, barbering eller voksning.
 
Kvinder trimmer håret, mændene trimmer musklerne
Når det gælder tæmningen af håret på kroppen, er det dog fortsat kvinderne, der primært sætter ind med barbering og voksning op til bikinisæsonen.

Hver femte mand (18 pct.) sørger dog for at lægge vejen forbi frisøren, og mange mænd (16 pct.) motionerer desuden eller styrketræner (9 pct.) sig vejen ned i badebukserne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt