Aniston

Triercopenhagen.com

Webshopping, der belønner loyalitet.

Triercopenhagen.com forhandler bl.a. lækkerier fra Won Hundred. - Triercopenhagen.com Triercopenhagen.com forhandler bl.a. lækkerier fra Won Hundred.
Jeg faldt forleden, ret tilfældigt, over (endnu en) lækker dansk webshop. Jeg browsede lidt og fandt rigtigt mange gode ting, der sagtens kunne klæde mig og min garderobe, hvis bare penge hang på træerne. Det gør de ikke, kan jeg afsløre!

Et par dage senere fik jeg en mail fra Whatelse.dk, som er en af utallige services, der giver gode tilbud på eksempelvis brunch, clairvoyance og hotelophold, og i denne var et tilbud om at købe et gavekort til netop den danske webshop, som jeg et par dage tidligere havde lavet en lang indre ønskeseddel på. 

Jeg kunne altså shoppe for 1000 kr. ved blot at betale 500 kr., og det tilbud var svært at modstå.

Mest for medlemmer
Det viste sig, at siden, som jeg ret tilfældigt allerede havde oprettet en bruger på, og som i øvrigt hedder Triercopenhagen.com, er en slags medlems-mode-shop.

Man kan oprette en bruger, shoppe løs og få point for sine køb, som man så kan bruge til at shoppe for en anden gang. 

Og ved blot at oprette en bruger fik jeg points svarende til 50 kr. - hvilket dækkede portoen på mit køb.

Jeg endte naturligvis med at handle for mere end 1000 kr. på sitet, men hey ... Jeg sparede jo både 500 kr. og portoen, så det er næsten som at have tjent penge, ikk'?!

Så nu glæder jeg mig bare til at modtage mine varer!


Triercopenhagen.com forhandler blandt andet mærker som Won Hundred, Carin Wester, See by Chloe, Paul & Joe Sister, Storm & Marie og Finders Keepers.

Besøg Triercopenhagen.com her.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce