Aniston

TRESemmé til fint hår

Aniston.dk har testet nyheden fra TRESemmé, der giver ekstra volumen til det fine, skandinaviske hår.

Mange af os danske tøser har typisk fint og skandinavisk hår, men nu har TRESemmé lanceret en god nyhed, der giver volumen til de slatne lokker.

TRESemmé til fint hår
Det kan være svært at holde volumen og fylde i det tynde, skandinaviske hår. Det kræver sin shampoo og stylingprodukter, hvis det hele ikke skal klaske efter blot fem minutter.

Men TRESemmé, som er et relativt nyt brand på de danske shampoohylder, men som de fleste af os nok alligevel kender fra tv-serien "Project Runway", har nu lanceret varianten "Pro Vitamin B5 Healthy Volume", som vi har testet i den ellers kedelige paryk.

Sund volumen til fint hår
Det første møde med TRESemmé Pro Vitamin B5 Healthy Volume er, at den dufter fantastisk frisk og lækkert af vindruer.

Næste indtryk er nok: Hold da op en stor dunk shampoo! (Der er 900 ml i flaskerne)

Men efter bare få dages brug af Pro Vitamin B5 Healthy Volume og den tilhørende balsam TRESemmé Healthy Volume Conditioner kan man allerede mærke en effekt.

Shampooen har for det første en god konsistens, og den føles som den shampoo, man køber i dyre domme hos frisøren. Den er nem at vaske ud og skummer tilpas uden at lave hele badeværelset til en skumfest.

Balsamen er nem at fordele, og den er (endnu vigtigere) nem at vaske ud. Håret bliver desuden nemt at redde ud, og når håret først er tørt, er det nemt at style - og håret får faktisk en smule mere volumen!

Healthy Volume Shampoo er da også lavet med en professionel formulering, som indeholder opbyggende ingredienser, der giver volumen uden at virke tyngende. Silkeprotein og Pro Vitamin B5 er, i følge producenten, de ingredienser, der er med til at give håret en længerevarende og luftig volumen.

Healthy Volume shampooen er desuden netop blevet nomineret til Årets Hårprodukt ved Danish Beauty Awards 2010.

TRESemmé Pro Vitamin B5 Healthy Volume shampoo og Healthy Volume Conditioner har hver især en vejl. udsalgspris på 89 kr. for 900 ml.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE