Aniston

TRESemmé Split End Repair

Nyhed til de spaltede hårspidser.

Din dagligdag sætter spor i dit hår. Vand, vind, vask og alt det andet, du udsætter dit hår for, er med til, at dit hår stille og roligt bliver slidt, og spidserne bliver spaltet.

Men TRESemmé har netop lanceret en helt ny serie, som sætter ind over for netop spaltede spidser, og som er perfekt, hvis du ikke er typen, der nødvendigvis får klippet hår en gang om måneden.

Nødhjælp til spaltede spidser
Mange af os med nordisk hår (tyndt og tendens til at "sjaske") kender da også følelsen af, at håret meget hurtigt bliver kedeligt og svært at style.

Men TRESemmé Split End Repair hjælper til at forhindre spaltede spidser, som kommer af almindelig styling, hårtørring, glattejern, sol, hårbørstning og alt det andet, vi dagligt udsætter vores hår for.

Serien indeholder en Split End Repair Shampoo, Split End Repair Conditioner, Split End Repair Masque Intense Recovery og en Split End Repair Sealing Serum.

Split End Repair serien
Shampoo og balsam er kommet i lidt mindre flasker (500 ml) og kan bruges dagligt.

Hårmasken bruges 1-2 gange om ugen og efter brug af shampoo og balsam.

Og serummen kan både anvendes i vådt hår og i tørt hår, hvis du har svært ved at få lokkerne til at makke helt ret.

TRESemmé Split End Repair-serien er en rigtig god serie til hår, der ikke er nyklippet. Og sepcielt serummen er virkeligt anvendelig og god at have stående på hylden til de dårlige hårdage.

Intet slår dog følelsen af nyklippet hår, men TRESemmé gør med deres nye serie et forsøg på at få lidt af denne følelse igen.


Split End Repair Shampoo og Split End Repair Conditioner har en vejl. udsalgspris på 69 kr./500 ml, Split End Repair Masque Intense Recovery har en vejl. udsalgspris på 69 kr./300 ml og en Split End Repair Sealing Serum har en vejl. udsalgspris på 69 kr./30 ml.
 
ANNONCE
TRESemmé Split End Repair
Del

Seneste nyt

ANNONCE