Aniston

TreSemmé med ekstra keratin til garnet

Måske alt, hvad håret har brug for i den kolde tid.

TreSemmé med ekstra keratin til garnet
TreSemmé med ekstra keratin til garnet
90 pct. af vores hår består af keratin. Det er keratinen, der giver håret styrke og elasticitet.

Men keratinen i håret kan blive beskadiget, og håret kan dermed blive mere modtageligt for solens stråler, varme fra stylingredskaber og vinterkulde.

Og er man først i den situation, er der ikke langt til, at garnet ser slidt og kedeligt ud, og alt elasticiteten går bye-bye.

Men TreSemmé har for nylig lanceret en helt nye serie hårplejeprodukter, der er beriget med keratin og dermed kan være med til at holde håret sundt.

Den nye Keratin Smooth-serie fra TreSemmé indeholder både en shampoo, en balsam, en lækker hårolie samt en hårkur. Alt sammen i de sædvanlige store frisørstørrelser, der giver masser af value for money.

Keratin Smooth Restoring Shampoo sørger ikke kun for, at tilføre keratin, mens man vasker håret. Den indeholder også færre sulfater end mange andre shampooer, hvilket gør, at den er mere skånsom end så mange andre - samtidig med, at den dog vasker håret rigtig fint rent og dufter lidt lækkert.

Keratin Smooth Restoring Conditioner sørger for, at håret bliver glattere og nemmere at styre efterfølgende. Og så har den det, som TreSemmé kalder "48 timers frizz kontrol", hvilket gør den oplagt til dig, der døjer med kruset hår her i de kolde måneder.

Min personlige favorit i serien er Keratin Smooth Beautifying Oil, som er en lille olie, der enten kan bruges i hele håret eller i spidserne. Den indeholder både keratin og den hypede arganolie, som til sammen sørger for at håret får lidt mere glans og bliver nemmere at styre og style. Det gode ved den er i øvrigt, at den slet ikke fedter.

I TreSemmés nye keratinserie findes i øvrigt en hårkur, som med fordel kan bruges et par gange om ugen, hvis håret virkelig har behov for pleje.


TreSemmé Keratin Smooth forhandles hos din sædvanlige TreSemmé-forhandler til vejl. udsalgspris på 89,95 kr./stk.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce