Aniston

Trendystickers

De hjælper dig med at udsmykke dit hjem

Jeg er atter blevet forelsket. Denne gang i en hjemmeside, som sælger noget så simpelt som klistermærker. Ikke normale klistermærker, men super fede klistermærker til alt lige fra badeværelset til at style bilen. De findes i mange forskellige former og udgaver. Alt lige fra blomster, træer og tatoveringer til silhuetter af nøgne damer.

ANNONCE
Trendystickers
Ved et tilfælde kom jeg ind på Trendystickers hjemmeside, men blev hængende, da jeg så alle deres produkter. De producerer klistermærker i store størrelser i alle formater. 

Disse klistermærker er simple at købe, klistre op, og du kan gå fra en kedelig atmosfære til noget smart og stemningsfyldt i de farver, der passer til netop dit humør og tilværelse. Når du har lyst til at ændre det igen, kan du blot ændre motiv og farve. De har så stort et udvalg, at man nok ikke kan nøjes med at pynte et rum.

Info om Trendystickers
TrendyStickers kan sættes op på næsten alle overflader. Det bedste resultat får man på lige og glatte overflader, men de kan sagtens sættes på for eksempel glasvæv eller (malet) tapet. Du kan bruge TrendyStickers på væggen, køleskabet, vinduet, skabe, døre, borde, fliser, stole, eller alle de andre ting du har lyst til at udsmykke. Det gælder bare om at være kreativ.

TrendyStickers efterlader normalt ingen mærker eller klæbestof og er lette at fjerne igen. Så bare rolig, ikke noget klæbrigt snask, der skal nulres af, tiltrækker støv eller andre irriterende "bivirkninger".

TrendyStickers producerer selv alle deres herlige produkter, derfor kan de også efterkomme særlige ønsker. Det er jo helt perfekt for særlige mennesker som mig. Deres motiver findes alle i foruddefinerede størrelser og farver, men kan alle tilpasses dit behov. Desuden kan de producere dit eget mønster/motiv, hvilket jeg synes er helt igennem perfekt. Det kan blive en rigtig god gave, til en helt speciel person.

Kontakt dem for at høre mere.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE