Aniston

Trends til toilettet

Trends du kan være foruden - om Nikolaj Kirk, blogging og meget mere

Vi bliver bombaderet med trends indenfor mode, mad, livsstil og meget mere. I det følgende vil fire trends, som jeg ser som opreklamerede eller undværlige, blive kigget nærmere på.
Trends til toilettet
Spis det, køb det, dyrk det. Mad-trends, mode-trends og sex-trends. Du bliver påduttet trends hver dag, og da mange af dem er noget pjat, er det vigtigt at vide hvilke du skal holde øje med.
 
Jeg har dog ikke tænkt mig at bestemme hvilke trends du skal bruge din opmærksomhed på, men meget sjovere komme med en liste over de trends jeg synes er fuldstændig overflødige.

Nikolaj Kirk
Langt fedtet hår i totter og sømandsskæg kan jeg bare ikke overskue at se på, når nogen står og kokkerere. Og ja, jeg har set, at han har sat det op i en elastik, det ændre bare ikke noget ved, at han ligner en bums, der jonglere med gourmet mad.

Jeg synes med alt respekt at Nikolaj Kirk er en dygtig og ikke mindst kreativ kok, og jeg ved, han har en stor fan skare. Jeg synes bare han er blevet en anelse for flippet at se på. 

Brandet ved at være verdens mindste
Hvad får man ud af at være lille. Nul penge, nul annoncører, nul læsere.

Det er åbentbart populært at køre sit brand og få omtale på, at man hedder verdens mindste. Er der overhovedet nogen der har tjekket om de er verdens mindste? Vi kender det fra verdens mindste bladhus og verdens mindste tv-station, men om ikke der er rigtig mange "verdens mindste" foretagender.

Verdens mindste bladhus bliver kørt af et kærestepar hvoraf begge er uddannet journalister. De står bag lokalavisen Westend og Omegn der udkommer på Vesterbro, og tilbyder specialsyede aviser, så et brudepar kan få en avis over deres bryllup, hvor der er fotos af moster Anne der danser Hip-Hop og af brudegommen, der hænger fordrukken over toilettet.

Blandt avisens kunder er også virksomheder, der gerne vil have lavet en avis over deres julefokost eller firmafest. Sådan som jeg forestiller mig det, bliver det enten rigtig tørt at læse for de ansatte. Ellers vil det blive en tragedie for virksomheden, da der vil komme pinlige billeder frem, og tragiske historier vil blive fortalt i folks druktåger.

Nærvær og relevans i forhold til læserne er stadig vigtigt i journalistik. Men jeg synes bare bægeret er flydet over, og at de to journalister skal bruge deres talent og kræfter på at beskæftige sig med noget der rykker mere end at forevige konfirmationer og vejfester.      
 
Mode-trends
For hvis skyld hopper vi ned i leopardprikket satinbukser og går med hårbøjle når vi har høj pande. Du ved godt det ikke klæder lige din figur eller type, men tager alligevel til lommerne for at betale for disse nye mode-trend. Du synes ikke du er et offer for modeverdenens pisk, men kan nok ikke komme uden om det alligevel er tilfældet.

Blogs
Musikere gør det, politikere gør det, Stine i 1g gør det, ja det er blevet en hvermands eje at skrive blog. Internettet har gjort rigtig meget godt, men har også ført nogle mindre gode muligheder med sig. En af dem synes jeg er muligheden for at blogge, da alle og enhver nu kan kalde sig journalist, forfatter, musiker og så videre. Der er ikke nogen grænser for, hvad folk kan lukke ud af skrammel til rigtig mange mennesker.

Bloggen giver folk mulighed for at udtrykke sig om alt og alle, og problemet er at stort set alt det der bliver sagt ikke har nogen relevans for andre end bloggeren selv. Der kan også siges rigtig meget godt om bloggingfænomenet, som er, at de er mediernes vagthund, og at musikere kan udgive deres musik uden pladekontrakt, forfattere kan udgive tekster på nem vis og så videre.

Du kan læse mere om fordomme og muligheder ved blogging på Kommunikationsforum.dk

Er der nogen trends du mener vi kunne være foruden?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce